Euroleague 29'ncu Haftasının Şifresiz Maçı Belli Oldu

26.03.2019 - 20:22

Euroleague 29'ncu Haftasının Şifresiz Maçı Belli Oldu

Normal sezonun sondan bir önceki haftasında Bein Sports Haber'den şifresiz olarak yayınlanacak olan müsabaka belli oldu. Temsilcilerimizden Darüşşafaka Tekfen'in Bayern Münih'i ağırlayacağı karşılaşma, Bein Sports Haber'den şifresiz yayınlanacak. Fenerbahçe Beko'nun Armani Milano'ya misafir olacağı maç ile Anadolu Efes'in Baskonia ile karşılaşacağı maçlar ise Bein Sports 3'ten yayınlanacak.

Euroleague'de Haftanın Programı

Panathinaikos - Real Madrid (Perşembe 22:00-Bein Sports 4)

Kuzmic Eski Evine Dönüyor

Real Madridli Ognjen Kuzmic, EuroLeague kariyerine Panathinaikos ile başlamıştı. 2015-2016 sezonunda Panathinaikos formasıyla 25 Euroleague maçına çıkan Kuzmic 5,1 sayı ve 4,1 ribaund ortalamasıyla oynamıştı.

Maccabi Fox - Gran Canaria (Perşembe 22:05-Bein Sports MAX 1)

Gran Canaria Forveti Rabaseda'nın Maccabi Karşılaşması İle İlgili Mutlu Bir Anısı Var

Gran Canaria forveti Xavi Rabaseda, kariyerinin henüz başındayken formasını giydiği Barcelona'nın EuroLeague maçlarında ciddi bir şans yakalayamasa da Şubat 2012'de oynanan ve Barcelona'nın Maccabi'yi 70-67 yendiği maçta yaptığı 3 asist ile kariyer rekorunu kırmıştı.

Olimpia Milan – Fenerbahçe Beko (Perşembe 22:45-Bein Sports 3)

Milan'ın Şutörü Jerrells Bir Dönem Fenerbahçe Forması da Giymişti

Bugüne kadar birçok farklı takımın formasını giyen Milan'ın keskin nişancısı Curtis Jerrells, 2011-12 sezonunda Fenerbahçe formasıyla çıktığı 14 maçta 8.6 sayı ortalaması ile oynamıştı.

Barcelona Lassa - Buducnost (Perşembe 23:00-Bein Sports MAX 2)

Yüzyılın İlk Sezonuna Geri Dönüş

Barcelona Lassa ve Buducnost bu sezona kadar sadece bu yüzyılın ilk sezonunda karşı karşıya gelmişti. Sarunas Jasikevicius, Pau Gasol ve Juan Carlos Navarro gibi yıldızların da içinde yer aldığı kadrosuyla Barcelona iki maçı da kazanmıştı.

Khimki Moskova - CSKA Moskova (Cuma 20:00-Bein Sports 3)

Shved Kariyerine CSKA İle Başlamıştı

Geçtiğimiz sezon “En Skorer Oyuncu” kupasını kazanan Alexey Shved, kariyerine CSKA'da başlamıştı. Shved CSKA’daki ilk EuroLeague maçını Ocak 2007'de Zalgiris'e karşı oynamıştı. CSKA'nın evinde oynanan maçta henüz 18 yaşında olan yıldız, takımıyla galibiyete ulaşmıştı.

Darüşşafaka Tefken - Bayern Münih (Cuma 20:15-Bein Sports Haber)

2017-2018 EuroCup Yarı Finalinin Rövanş Niteliğinde Bir Maç

Bu maç, geçtiğimiz sezon EuroCup yarı finalinde karşılaşan devlerin rövanş maçı niteliğinde olacak. Turnuva sonunda şampiyonluğa ulaşan Darüşşafaka, maçlardan 76-74 ve 83-87 ile galip ayrılmıştı.

Saski Baskonia - Anadolu Efes (Cuma 22:30-Bein Sports 3)

Takımlar Arasında Eşitlik Hüküm Sürüyor

Takımlar 2000 yılından bu sezona kadar 16 kez karşı karşıya gelirken, her iki takım da 8’er maçtan galibiyetle ayrıldı. Dikkat çeken bir diğer istatistik ise takımların 2007'den bu yana karşılaştıkları 12 maçta herhangi birisinin üst üste iki galibiyet yaşayamamış olması.

Olympiakos - Zalgiris Kaunas (Cuma 22:30-Bein Sports MAX 1)

Benzer Sezon Sonu Fikstürü

İki takım geçtiğimiz sezon bahar döneminde yine karşı karşıya gelmişti. Sezonun son maçında karşılaşan iki takım da Play-Offlara kalma hakkı elde etmiş ve bu maçın hemen ardından ilk Play-Off eşleşmesinde de karşı karşıya gelmişlerdi. Play-Off karşılaşmaları Zalgiris'in 3-1 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

Bein Sports Haber Canlı İzlemek İçin Frekans ve Platform Bilgileri

Bein Sports Haber, Digiturk 83, Kablo TV 223 ve Turkcell TV 223 numaralı kanallar ile Turksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir. Frekans Bilgileri ise şöyle: Türksat 4A, Frekans: 12379, Symbol Oranı: 30000, FEC: 3/3, Polarizasyon: Horizontol (Yatay)