Bein Sports Nasıl İzlenir? Bein Sports Hakkında Bilinmesi Gerekenler

26.03.2019 - 16:17

Bein Sports Nasıl İzlenir? Bein Sports Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bu paylaşımızda, beIN Sports yayınları ve kanalları, frekans bilgileri ve üyelik şartları hakkında geniş bir bilgilendirme yapacağız.

Bein Sports Hangi Ligleri Yayınlıyor?

Bein Sports kanallarında, futbol ve basketbol başta olmak üzere, dünyanın en çok izlenen ligleri yayınlanıyor. Sıralamak gerekirse:

♦ UEFA şampiyonlar Ligi

♦ UEFA Avrupa Ligi

♦ Spor Toto Süper Lig

♦ Spor Toto 1. Lig

♦ İspanya La Liga

♦ İtalya Serie A

♦ Fransa Ligue 1

♦ THY Euroleague

♦ ATP Masters 1000

♦ WTA Tenis Turnuvaları

♦ İngiltere Premier Lig

Bein Sports Kampanya ve Üyelik Paketleri

Avrupa’nın Yıldızı Paketi: Spor Toto Süper Ligi haricindeki bütün içerik bu pakette yer almaktadır.

Taraftar Paketi: Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor paketleri olarak satışa sunulmaktadır. Seçilen takımın Spor Toto Süper Lig ve Avrupa maçları bu pakete dâhildir. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin diğer maçları haricindeki tüm içerik, bu pakette izlenebilmektedir.

Sporun Yıldızı Paketi: UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları haricindeki tüm içerik, Spor Toto Süper Lig dâhil olmak üzere bu paketin içerisindedir.

Yıldız Dolu Paketi: Bein Sport’un en dolu paketi, Yıldız Dolu paketidir. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ile Spor Toto Süper Lig olmak üzere bu paketin sahipleri tarafından izlenebilmektedir.

Bein Sports’un Kaliteli Spor Programları

Bein Sports kanallarında, spor müsabakalarının yanı sıra ilgi çeken birçok spor programı da yayınlanmaktadır. Bein FC, Bein Asist, Bein Final, Bein Euroleague, Taktik Tahtası, Alo Bein, Oyun Kurucu, Bein 1, Haftanın Gündemi, Hedef Madrid, La liga Chronicles, Premier League Net Busters gibi birçok kaliteli içerik, Bein Sports kanallarında sporseverlerin beğenisine sunulmaktadır.

Bein Sports’ta Kimler Var?

Spor alanında kendisini kabul ettirmiş birçok duayen spiker ve yorumcu, Bein Sports bünyesinde çalışmaktadır. Şansal Büyüka, Güntekin Onay, Mehmet Demirkol, Ercan Taner, Yalçın Çetin, Önder Özen, Metin Tekin, Tümer Metin, İsmail Şenol gibi spor camiasında tanınan simalar, Bein Sports ekranlarında boy göstermektedir.

Bein Sports Kanalları ve Frekans Bilgileri

Bein Sports 1: Bein Sports 1, Digiturk platformu 77 ve Kablo TV 232 numaralı kanallardan şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bein Sports 2: Bein Sports 2, Digiturk platformu 78 ve Kablo TV 233 numaralı kanallardan şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bein Sports 3: Bein Sports 3, Digiturk platformu 79 ve Kablo TV 234 numaralı kanallardan şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bein Sports 4: Bein Sports 4, Digiturk platformu 80 ve Kablo TV 235 numaralı kanallardan şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bein Sports MAX 1: Bein Sports MAX 1, Digiturk platformu 81 ve Kablo TV 236 numaralı kanallardan şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bein Sports MAX 2: Bein Sports MAX 2, Digiturk platformu 82 ve Kablo TV 237 numaralı kanallardan şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bein Sports Haber: Bein Sports Haber, Digiturk 83, Kablo TV 223 ve Turkcell TV 223 numaralı kanallar ile Turksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir. Frekans Bilgileri ise şöyle: Türksat 4A, Frekans: 12379, Symbol Oranı: 30000, FEC: 3/3, Polarizasyon: Horizontol (Yatay)