Bünyamin Gezer TRT Spor'a, Deniz Çoban beIN Sports'a

26.02.2019 - 15:27

Bünyamin Gezer TRT Spor'a, Deniz Çoban beIN Sports'a

Sezon başından bu yana beIN Sports ekranlarında hakem yorumculuğu yapan Bünyamin Gezer, bu hafta itibariyle TRT Spor'a, geçtiğimiz hafta TRT Spor'da sahne alan Deniz Çoban ise beIN Sports'a transfer oldu.

Bünyamin Gezer TRT Spor'da

Sezona beIN Sports'ta başlayan eski hakemlerden Bünyamin Gezer, Pazartesi günleri yayınlanan beIn Final programı ile Salı günleri yayınlanan, Spor Toto 1. Lig maçlarının değerlendirildiği beIN 1 programlarında görev almakta idi. Mustafa Çulcu'nun Merkez Hakem Kurulu başkan yardımcılığı görevine atanmasının ardından, TRT Spor'un Teknik Analiz programındaki hakem yorumculuğu koltuğu boşta kalmıştı. Boşta kalan koltuğun yeni sahibi Bünyamin Gezer oldu.

Bir başka eski hakem Deniz Çoban ise geçtiğimiz hafta geçici olarak TRT Spor'da, Teknik Analiz programında boy göstermişti.Bünyamin Gezer'in TRT Spor'a transferi sonrasında Deniz Çoban da beIN Sports'a geçti. Deniz Çoban, Pazartesi akşamı yayınlanan beIN FC Derbi programı ile birlikte beIN Sports ailesine katılmış oldu.

Bünyamin Gezer, daha önce de TRT'de görev almıştı. Deniz Çoban'ın ise henüz çok fazla televizyon tecrübesi bulunmuyor. Çoban, hâlihazırda Fanatik Gazetesi'nde köşe yazrlığı da yapıyor.