Kral Kupası Copa Del Rey Yarı Final, El Clasico Maçı İdman TV'de

24.02.2019 - 21:10

Kral Kupası Copa Del Rey Yarı Final, El Clasico Maçı İdman TV'de

Türkiye'den hiç bir kanalın yayınlamadığı İspanya Kral Kupası (Copa Del Rey) yarı final maçları, Azerspace üzerinden yayın yapan İdman TV'den canlı yayınlanacak.

El Clasico Maçı İdman TV'de

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne verilen bir haftalık arada Avrupa liglerinde kupa mücadelesi veriliyor. Türk televizyonları, en çok rağbet gören şampiyonalardan birisi olan İspanya kral Kupası (Copa Del Rey) maçlarını canlı olarak yayınlamıyor. Yarı final müsabakaları oynanacak olan kupada Türk futbolseverler, bilhassa Real Madrid ile Barcelona'nın karşı karşıya geleceği El Clasico maçının hangi kanaldan yayınlanacağını merak ediyor. Azerspace üzerinden yayın yapan İdman TV, bu hafta açıkladığı yayın programına Real Madrid-Barcelona ile Valencia-Real Betis maçlarını da ekledi. Böylece El Clasico maçının İdman TV'den yayınlanacağı kesinleşmiş oldu.

İspanya Kral Kupası (CopaDel Rey) Yarı Final Programı

Çarşamba | 23:00 | Real Madrid-Barcelona

Perşembe | 23:00 | Valencia-Real Betis

İdman TV'yi Nasıl İzleyebilirim?

Uydu anteninize yapacağınız bir takım eklemeler ile İdman TV'yi Türkiye'den izlemek mümkün. Bu konuyu detaylı olarak açıkladığımız videoyu izleyerek, Azerspace üzerinden yayın yapan İdman TV'yi evinizin rahatlığında izleyebilirsiniz.