Boca Juniors-River Plate, Copa Libertadores Final Maçları S Sport'ta

01.11.2018 - 10:08

Boca Juniors-River Plate, Copa Libertadores Final Maçları S Sport'ta

Copa Libertadores'te finalin adı belli oldu: Boca Juniors-River Plate

İki ezeli rakip, bu kez Copa Libertadores finalinde karşı karşıya gelecek. İki ayaklı final maçlarının ilki, 10 Kasım tarihinde, saat 23:00'te Boca Juniors'un evi La Bombonera Stadyumu'nda, rövanş maçı ise 24 Kasım saat 23:00'te River Plate'in ev sahipliğinde Antonio Vespucio Liberti Stadyumu'nda oynanacak.

Dünyanın sayılı derbilerinden biri olan, Arjantin'in Buenos Aires şehrinin iki büyük temsilcisi Boca Juniors ve River Plate'i karşı karşıya getirecek olan Copa Libertadores finali, S Sport ve S Sport Plus'tan naklen yayınlanacak.

S Sport ve S Sport Plus Hakkında Merak Edilenler

Saran Medya Grup bünyesinde yer alan S Sport, Copa Libertadores'in yayın haklarını elinde bulunduruyor. S Sport, Digiturk 85, D-Smart 78, Tivibu 74 ve Turkcell TV 77'nci kanallardan izlenebiliyor.

S Sport Plus ise yine Saran Medya Grup'a ait bir Web TV portalıdır. Yayınlarını internet üzerinden yapan S Sport Plus, ilk üyeler için 1 haftalık ücretsiz bir deneme paketi de sunuyor. S Sport Plus ile ilgili daha önce paylaştığımız makaleden, merak edilen tüm detayları ulaşmak için takip eden linke tıklayınız: S Sport Plus Hakkında Merak Edilenler

Boca Juniors'un Final Yolu

Boca Juniors, Copa Libertadores macerasına, Palmeiras, Junior ve Alianza Lima takımlarıyla birlikte H Grubu'nda başladı. Arjantin ekibi, grup aşamasında oynadığı 6 maç sonunda, 16 puanlı lider Palmeiras'ın ardından 9 puanla 2'nci sırayı aldı. Son 16 turunca Libertad Suncion'u 2-0 ve 2-4'lük skorlarla geçen Boca, Çeyrek finalde Brezilya'nın Cruzeiro takımına rakip oldu. Arjantinde oynanan müsabakayı 2-0 kazanan Boca, deplasmanda aldığı 1-1'lik beraberlik ile adını yarı finale yazdırdı.Yarı finaldeki rakip ise, grup aşamasında gerisinde kaldığı Palmeiras idi. Palmeiras'ı da 2-0 ve 2-2'lik skorlarla eleyen Boca, Copa ezeli rakibi River Plate ile Copa Libertadores finali oynamaya hak kazandı.

River Plate'in Final Yolu

Copa Libertadores serüvenine D Grubu'nda başlayan River Plate, Flamengo, Santa Fe ve Emelec takımlarıyla mücadele etti ve 6 maç sonunda 12 puanla grubunu lider tamamladı. River Plate finale gelinceye kadar sırasıyla Racing Club, Independiente ve Gremio takımlarını saf dışı bıraktı ve finalde Boca Juniors'un rakibi oldu.