S Sport Plus Hakkında Merak Edilenler

16.09.2018 - 15:03

S Sport Plus Hakkında Merak Edilenler

S Sport Plus hakkında merak edilenleri makalemizde derlemeye çalıştık.


S Sport Plus Kimin?

S Sport Plus kanalı, Saran Grup’a ait bir Web TV portalıdır. Bilindiği üzere Saran Grup’a ait S Sport TV kanalı, Digiturk, D-Smart, Tivibu, Turkcell TV Plus ve Kablo TV üzerinden yayınlarına devam ediyor. Bununla birlikte grubun yeni kanalı S Sport 2'de 8 Mart 2019 itibariyle yayın hayatına başladı.

Haber Detayı İçin Tıklayınız: S Sport 2, Bu Gece (8 Mart) 22:30'da Yayın Hayatına Başlıyor

Avrupa’nın önde gelen birçok liginin yayın haklarını elinde bulunduran Saran Grup, bünyesinde tek kanal olan S Sport’ta bu liglere ait maçların hepsini yayınlama imkânı bulamıyor. Çakışan maçların büyük bölümü, S Sport Plus Web TV’de, internet üzerinden canlı yayınlanıyor.

Saran Grup, yayın haklarını uhdesinde bulundurduğu İngiltere Premier Lig maçları için beIN Sports ile anlaşma yapmış, çakışan Premier Lig maçlarının beIN Sports kanallarından yayınlanmasına yeşil ışık yakmıştı. S Sport’un yayınlamadığı maçlar, geçtiğimiz sezondan beri beIN Sports kanallarında yayınlanıyor.

S Sport Plus’ta Hangi Ligler Var?

S Sport Plus Web TV’de, futboldan tenise, basketboldan boksa kadar birçok spor dalına ait müsabakalar canlı yayınlanıyor. Son olarak Almanya Bundesliga’nın internet üzerinden gerçekleşecek olan yayın haklarını satın alan Saran Grup, Almanya Bundesliga maçlarını S Sport Plus’tan yayınlıyor.

S Sport Plus ayrıca, NBA, Formula 1, ATP 500 Tenis Turnuvaları, İngiltere Premier Lig, Belçika Pro League, Hollanda Eredivisie, Portekiz Liga Nos, UFC Dövüş Serisi, Match Room Boks Serisi gibi zengin bir içerik sunuyor.

S Sport Plus Ücretli mi?

Doğal olarak akıllara gelen ilk önce “S Sport Plus ücretli mi?” sorusu geliyor. Sorunun cevabı, “Evet”. Kanal müşterilerine iki seçenek sunuyor. Aylık bazda abone olacak müşterilerden 17,99 TL’lik bir ücret talep edilirken, yıllık bazda abone olacak müşteriler için kanalın aylık fiyatı 13,33 TL olarak sunuluyor.

S Sport Plus ayrıca, 7 günlük ücretsiz deneme imkânı da sunuyor. Yeni üyeler, ilk 7 gün hiçbir ücret ödemeksizin kanalın tüm içeriğini izleme imkanı elde ediyor. S Sport Plus’a abone olmak için buraya tıklayın.

S Sport Plus’un Diğer Özellikleri

► Kaçırdığınız maçları, dilediğiniz zaman tekrar izleyebilirsiniz.

► Bütün yayınlar için Full HD yayın kalitesi taahhüt ediliyor.

► Beğendiğiniz program, maç ya da etkinlikleri favori listenize ekleyebilirsiniz.

► İzlemeye başladığınız bir etkinliği, farklı bir cihazda kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz.

► Android ve iOS uygulamalarını indirebilir, tablet ve telefonlarınız üzerinden de kanal içeriğine erişebilirsiniz.

► Herhangi bir problem yaşamanız halinde, kanalın web sayfasında, canlı yardım ile müşteri hizmetlerine ulaşabilir, problemin çözümü konusunda anlık yardım talep edebilirsiniz.

Spor Ekranı takipçileri için, S Sport Plus hakkında merak edilenleri anlatmaya çalıştık. İyi seyirler diliyoruz.