Bein Sports'tan Resmi Açıklama: Temsilcilerimizin Maçları Şifreli (UAL)

04.10.2018 - 14:13

Bein Sports'tan Resmi Açıklama: Temsilcilerimizin Maçları Şifreli (UEFA Avrupa Ligi)

Beklenildiği üzere Bein Sports, UEFA Avrupa Ligi 2'nci haftasına ait 8 maçın yayınını gerçekleştirecek. Temsilcilerimizin yer aldığı gruplarda oynanan maçlar ile Milan-Olympiacos ve Karabağ-Arsenal maçları, Bein Sports kanallarından kesintisiz olarak canlı yayınlanacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçları, ilk hafta olduğu gibi Bein Sports Haber kanalından şifresiz olarak yayınlanmayacak.

Bein Sports'un Açıklaması

Bein Sports'un resmi sitesinden yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

"Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bu akşam UEFA Avrupa Ligi’ndeki maçları beIN SPORTS tarafından naklen yayınlanacak.

Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketleri bulunan Digiturk üyeleri, temsilcilerimizin maçlarının yanı sıra UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta heyecanını, ek bir ücret ödemeden doyasıya yaşayabilecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci hafta heyecanı, temsilcilerimiz Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçlarıyla birlikte, bu akşam saat 19.55’ten itibaren beIN SPORTS’ta yaşanacak. 

Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketleri bulunan Digiturk üyeleri, bu akşam beIN SPORTS kanallarında yayınlanacak tüm müsabakaları ek bir ücret ödemeden izleyebilecek. Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketleri bulunmayan Digiturk üyeleri ise bu paketlere üye olarak ya da izle öde sistemi ile maçları takip edebilecek. 

Konuya ilişkin resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine sunarız."

UEFA Avrupa Ligi 4 Ekim Canlı Yayın Programı

19:55

Fenerbahçe-Spartak Trnava | Bein Sports HD 1
Anderlecht-Dinamo Zagreb | Bein Sports HD 2
Milan-Olympiacos | Bein Sports HD 3
Qarabağ-Arsenal | Bein Sports HD 4

22:00
Malmö-Beşiktaş | Bein Sports HD 1
Standart Liege-Akhisarspor | Bein Sports HD 2
Sarpsborg-Genk | Bein Sports HD 3
Krasnodar-Sevilla | Bein Sports HD 4