Malmö Beşiktaş Maçını CBC Sport Yayınlıyor

03.10.2018 - 22:31

Malmö Beşiktaş Maçını CBC Sport Yayınlıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu mücadelesinde Beşiktaş, İsveç deplasmanında Malmö'nün misafiri olacak. Müsabakanın Türkiye yayıncısı henüz resmi olarak açıklanmasa da, maçın Bein Sports 1'den yayınlanacağına kesin gözüyle bakılıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında olduğu gibi Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketine sahip Digiturk üyeleri, Malmö-Beşiktaş maçını Bein Sports 1'den kesintisiz ve ek ücret ödemeden izleyebilecekler.

Malmö Beşiktaş Maçı CBC Sport'ta

Azerspace uydusu üzerinden yayın yapan, UEFA Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi'ni müştereken ekranlara getiren İdman TV ve CBC Sport'un, bu akşamki yayın programları da belli oldu. UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında İdman TV tek maçı yayınlarken, CBC Sport ise 19:55 ve 22:0 kuşağından birer maç olmak üzere 2 maçı ekranlara getirecek.

CBC Sport, 22:00 kuşağında Malmö-Beşiktaş maçını yayınlayacak. "CBC Sport Nasıl İzlenir" sorusunun cevaplarını derlediğimiz videoyu aşağıdan seyredebilir ve Malmö-Beşiktaş maçını şifresiz olarak CBC Sport'tan izleyebilirsiniz.

CBC Sport ve İdman TV Neden Fenerbahçe'nin Maçını Yayınlamıyor?

Bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi ikinci haftasında CBC Sport ve İdman TV'nin yayın programı içerisinde Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı yer almıyor. UEFA Avrupa Ligi'nin 19:55 kuşağnda Fenerbahçe ile birlikte Azerbaycan takımı Karabağ'ın da maçı oynanıyor. Karabağ-Arsenal maçıyla çakışan Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı, Azerspace kanallarından canlı yayınlanamıyor.

Temsilcilerimizin Maçlarını Yayınlayacak Yabancı Kanallar

http://liveonsat.com web sitesinden edindiğimiz bilgiler ışığında, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un maçlarını yayınlayacak olan yabancı kanalların listesini Spor Ekranı takipçileri için derledik.

Malmö-Beşiktaş: Bein Sports MENA 7 (Ortadoğu Ülkeleri), C More Sport 1 HD (Finalndiya), CBC Sport (Azerbaycan), Kanal 9 (İsveç), M.Liga de Campeones 8, Sport TV2 (Portekiz), ST Sports Arena, DAZN Deutsch (Almanya), Eurosport Player (Danimarka), Eurosport Player (İsveç), Fox Sports 6 (Hollanda), RMC Sport Live 10, Stöd 2 Sport 2, TV2summo.no, Virgin media App

Fenerbahçe-Spartak Trnava: Arena Sport 1 (Hırvatistan), Arena Sport 2 (Sırbistan), Bein Sports MENA 8 (Ortadoğu Ülkeleri), Dvojka (RTV 2), Fox Sports 4 (Hollanda), SuperSport 6 za, DAZN Deutsch (Almanya), Eurosport Player (Danimarka), Eurosport Player (İsveç), Movistar+ Dispositivos, RMC Sport Live 10, Stöd 2 Sport 2, TV2summo.no, Virgin media App, Virgin Media Sport Extra 6

Standart Liege-Akhisarspor: Bein Sports MENA 8 (Ortadoğu Ülkeleri), M.Liga de Campeones 6, Polsat Sport Premium 2, RTBF la Deux, Cytavision Sports 7, DAZN Deutsch (Almanya), Eurosport Player (Danimarka), Eurosport Player (İsveç), Play Sports HD1, RMC Sport Live 11, TV2summo.no, Virgin media App,