Glatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Fikstürü

16.09.2018 - 17:49

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu.

Spor Toto Süper Lig’in şampiyonu Galatasaray, bu sezon yeniden evine, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne döndü.

Spor Ekranı mobil uygulamasıyla hangi maç hangi kanalda bilgisini herkesten önce edinebilirsiniz. iOS için buraya, Android için buraya tıklayın.

Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda mücadele edecek olan Galatasaray, kuralara 4’üncü torbadan girmiş, Almanya’nın Schalke 04, Portekiz’in Porto ve Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımlarıyla eşleşmişti. Kuranın ardından yapılan yorumların tamamı, Galatasaray’ın grubunun kolay rakiplerden oluştuğu yönünde oldu.

Teknik direktör Fatih Terim, kuranın ardından bugüne kadar yaptığı tüm beyanatlarında, Şampiyonlar Ligi’nde kolay takımın olmadığı, rakibi hafife almanın büyük felakete yol açacağı ana fikrini işlemeye çalıştı.

Kağıt üzerinde torbalardaki en makul takımlarla eşleşmiş olsa da, kadroya forvet transferi yapılmaması, Fatih Terim’in elini çok zayıflatacak gibi görünüyor. Buna rağmen Galatasaraylı taraftarlar, Fatih Terim’e ve takımlarına olan inancını koruyor.

Galatasaray’ın forvet hattında an itibariyle şu isimler yer alıyor: Eren Derdiyok, Muğdat Çelik, Sinan Gümüş. Ancak teknik direktör Fatih Terim’in, zaman zaman ileri uçta Onyekuru’yu da oynatabileceği düşünülüyor.

Forvette durumlar böyle iken Galatasaray, orta sahasını son derece güçlü hale getirmiş görünüyor. Özellikle Emre Akbaba ve Ndiaye’nin Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a çok şey katması bekleniyor.

D Grubu’nda mücadele edecek olan Galatasaray’ın fikstürü şu şekilde oluştu:

Yeni Twitter hesabımızı takip etmek için buraya tıklayın.

18 Eylül 22:00 | Galatasaray - Lokomotiv Moskova

03 Ekim 22:00 | Porto - Galatasaray

24 Ekim 22:00 | Galatasaray - Schalke 04

06 Kasım 23:00 | Schalke 04 - Galatasaray

28 Kasım 20:55 | Lokomotiv Moskova - Galatasaray

11 Aralık 20:55 | Galatasaray - Porto