Yandex'e Geç, 3 Aylık TOD TV Süper Lig Paketi KAZAN
Ali Koç ve Sadettin Saran FB TV’de Canlı Yayına Çıkıyor

18.09.2025 - 14:25

Ali Koç ve Sadettin Saran FB TV’de Canlı Yayına Çıkıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Başkan Adayı Sadettin Saran, FB TV’de canlı yayına çıkma kararı aldı. Ortak yayına çıkacak olan iki güçlü adayın neler söyleyeceği daha şimdiden merak konusu. Hatırlanacağı üzere Ali Koç, bir önceki seçim sürecinde Aziz Yıldırım’la da ortak bir canlı yayına çıkmıştı. Detaylar içeriğimizde!

Ali Koç’tan Önemli Açıklamalar

Fenerbahçe’nin 7 yıldır başkanlığını yürüten Ali Koç, hafta sonunda düzenlenecek olan seçim öncesinde bir diğer aday olan Sadettin Saran ile FB TV’de ortak yayında bir araya gelecek. Bu tarihi yayında başkan adaylarının gündeme dair değerlendirmelerde bulunması ve aynı zamanda vaatlerini bir kez daha detaylı şekilde kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. Ortak yayına dair bilgiyi Ali Koç, TRT Spor’daki canlı yayında duyurdu. Koç aynı açıklamada başkan olamadığı senaryoda şahsi desteklerini geri çekmek zorunda kalacağını ancak sponsorluk anlaşmalarının süreceğini belirtti. Aynı zamanda takımın 1 numaralı futbol aklının Devin Özek olduğunun bir kez daha altını çizdi.

Alanyaspor Maçındaki Puan Kaybı Yayını Nasıl Etkileyecek?

Ali Koç için seçim öncesinde takımın kaybettiği 2 puan büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Bu durum hem kongre sürecine hem de söz konusu yayına olumsuz yönde yansıyabilir. Kamuoyunda genel olarak iki başkanın şansları birbirine yakın olarak gösteriliyor. Dolayısıyla hem Saran hem de Koç için bu yayın önemli bir fırsat niteliğinde. Tarihi yayının Cuma akşamı olacağı belirtilirken saat konusunda henüz bir bilgi sunulmadı.
Sonraki