
22.06.2024 - 15:36
Yağız Sabuncuoğlu Veda Etti
Twitter’da paylaştığı transfer haberleriyle dikkat çeken Yağız Sabuncuoğlu, artık bu paylaşımları yapmayacağını belirterek veda etti. Bright Osayi Samuel ile Fenerbahçe arasındaki sözleşme görüşmeleri haberi sonrasında bu kararı alan Sabuncuoğlu, herkese teşekkür ederek ayrıldı.
Yaptığı haberlerle dikkat çeken Yağız Sabuncuoğlu, Twitter’a veda etti. Birçok rekor kırdıklarını belirten Sabuncuoğlu, Bright Osayi Samuel’in menajeriyle yaşadığı tartışma sonrasında bu kararı aldı.
Konuyla ilgili üç paylaşım yapan Yağız Sabuncuoğlu, önce Bright Osayi Samuel’in istediği parayı takipçileriyle paylaştı. Ardından da Bright Osayi Samuel’in menajeriyle yaptığı görüşmeyi aktardı.
Bright Osayi Samuel 2.5 Milyon Euro İstedi
Yağız Sabuncuoğlu, önce Bright Osayi Samuel ile Fenerbahçe arasında sözleşme uzatma görüşmeleri olduğunu belirterek şu paylaşımı yaptı:
🚨 Fenerbahçe'de yıllık 1.8 milyon euro net maaş kazanan Bright Osayi-Samuel, yeni sözleşme için yıllık 2.5 milyon euro net maaş istedi. Sözleşme uzatmak için görüşmeler sürüyor ancak taraflar arasında şu ana dek henüz bir anlaşma sağlanamadı.
🚨 Fenerbahçe'de yıllık 1.8 milyon euro net maaş kazanan Bright Osayi-Samuel, yeni sözleşme için yıllık 2.5 milyon euro net maaş istedi. Sözleşme uzatmak için görüşmeler sürüyor ancak taraflar arasında şu ana dek henüz bir anlaşma sağlanamadı. https://t.co/MjvNRLyPNk
— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) June 21, 2024
Bugüne Kadarki İlginiz İçin Teşekkür Ederim
Yağız Sabuncuoğlu ardından Bright Osayi Samuel’in menajeri ile bir görüşme gerçekleştirdi ve bu görüşmeyi Twitter hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşımla artık Twitter’da olmayacağını da ima etti. Yağız Sabuncuoğlu’nun konuyla ilgili paylaşımları şu şekildeydi:
Sorduğum soru ve aldığım cevap bu. Haberimin de arkasındayım. Bir hatam olmamasına rağmen atılan ve silinen bir tweetten sonra yargısız infaz yapıp, bana edilen ağır hakaretleri gördüm ve yediremedim. Bugüne kadarki ilginiz ve sevginiz için teşekkür ederim dostlar. Hoşçakalın. Steven Beck'in yaptığım haberi yanlış anlayıp, paylaşım yaptıktan sonra hatasını anlayıp Tweetini sildiğine dair attığı mesajı da sizlerle paylaşıp veda ediyorum. Tamamen bir yanlış anlaşılmadan sebep yaşadıklarım beni çok üzdü. Sizlerle çok güzel günler geçirdik, rekorlar kırdık. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Sağlıcakla kalın, Allaha emanet olun.
Steven Beck'in yaptığım haberi yanlış anlayıp, paylaşım yaptıktan sonra hatasını anlayıp Tweetini sildiğine dair attığı mesajı da sizlerle paylaşıp veda ediyorum. Tamamen bir yanlış anlaşılmadan sebep yaşadıklarım beni çok üzdü. Sizlerle çok güzel günler geçirdik, rekorlar… pic.twitter.com/y0HVCyl6Mi
— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) June 21, 2024
chevron_leftÖnceki
Sonrakichevron_right