
11.06.2024 - 18:51
Ahmet Çakar Beyaz Futbol’un Devam Edeceğini Açıkladı
Ahmet Çakar, Beyaz Futbol’un devam edeceğini açıkladı. Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz’ın yeni sezonda kanalda olacağını belirten Çakar, Sinan Engin’i ikna çalışmalarına da Twitter hesabından başladı.
Beyaz Futbol ile ilgili son dönemde birçok gelişme yaşandı. Ekranların sevilen programı Beyaz Futbol’un yayın hayatına devam edip etmeyeceği ise netlik kazandı. Ahmet Çakar, yaptığı açıklamada Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz’ın Beyaz TV ekranlarında olacağını belirtti.
Sinan Engin Sensiz Olmaz
Ahmet Çakar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Sinan Engin dışında kadronun aynı kaldığını belirtti. Sinan Engin’in de dönmesini isteyen Çakar, şu paylaşımı yaptı:
Ben ve sevgili oğlum Ertem, Beyaz Futbol’da devam ediyoruz. Apo ile ROK da devam. Eskisinden daha güçlü geliyoruz. Sıra Sinan da. Kardeşimde. Onsuz olmaz. Haydi Sinan’ım. Milyonlar seni bekliyor. Ayrılma gibi bir lüksün olamaz. İş senden çıktı. Senin elinde değil artık. Sokakta, lokantada herkes seni soruyor. Bırakma bizi SİNAN. Gerçek imparator. Kırma hayranlarını, seni sevenleri. Tv dünyasının 1 numaralı programı sensiz eksik kalır. Sensiz olmaz, OLMAYIZ!
Ben ve sevgili oğlum Ertem, Beyaz Futbol’da devam ediyoruz. Apo ile ROK da devam. Eskisinden daha güçlü geliyoruz. Sıra Sinan da. Kardeşimde. Onsuz olmaz. Haydi Sinan’ım. Milyonlar seni bekliyor. Ayrılma gibi bir lüksün olamaz. İş senden çıktı. Senin elinde değil artık. Sokakta,…
— Ahmet Çakar (@ahmetcakar1) June 11, 2024
Sinan Engin Olmayacağını Açıklamıştı
Geçtiğimiz aylarda Sinan Engin, çok yorulduğu için Beyaz Futbol’da yer almayacağını belirtmişti. Ardından programın diğer üyelerinden de ayrılık sinyalleri gelmişti. Geçtiğimiz hafta Ahmet Çakar da bu konuda bir açıklama yapmış ve Beyaz Futbol’un olmayabileceğini dile getirmişti.
“Beyaz TV'de tam 13 yılımız geçti. Canım kardeşlerimden Sinan Engin ayrıldı. Ertem in de sözleşmesi bitti. O da muhtemelen gidiyor. Hep dedim, bir tuğlayı çekerseniz duvar yıkılır. Yıkıldı da galiba.” şeklinde bir paylaşım yapan Çakar, bugün bu paylaşımın aksi bir paylaşım yaparak programın devam edeceğini belirtti. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili Sinan Engin’den de bir açıklama geleceği tahmin ediliyor.
chevron_leftÖnceki
Sonrakichevron_right