BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Panathinaikos-Fenerbahçe Beko 24 Mayıs S SPORT LİNK

24.05.2024 - 18:02

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Panathinaikos-Fenerbahçe Beko 24 Mayıs S SPORT LİNK

Eurolig’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos takımı ile final four kapsamında karşı karşıya geliyor. Günlerdir heyecanla beklenen kritik maç, bu akşam Türkiye saatiyle 19.00’da başlayacak. Tüm basketbol severlerin ekranlara kitleneceği maçtan önce trend aramaları şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Panathinaikos maçı izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko canlı izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko maç izle, Panathinaikos Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı kalitesiyle güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

PANATHINAIKOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

eurolig yarı final

Panathinaikos–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Berlin’deki final four mücadelesini Eurolig resmi yayıncısı olan S Sport ekranlarından şifresiz şekilde takip edebilirsiniz.

Panathinaikos-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos arasındaki zorlu müsabakaya dair istatistikleri canlı takip etmek adına FB TV yayınından yararlanabilirsiniz.

PANATHİNAİKOS-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Taraftar Desteği Fenerbahçe Beko’dan Yana

 saras

Türkiye basketbolu, bir kez daha Avrupa basketbolunun zirvesi olarak kabul edilen final four arenasında temsil edilecek. Gururumuz Fenerbahçe Beko, yarı finalde Yunanistan ekibi Pana ile eşleşti. Panathinaikos’un başında Ergin Ataman’ın olması bu maçı daha da anlamlı kılıyor. Ergin Ataman ve Fenerbahçe Beko arasındaki gerginlik, maçtan iki gün önce otel girişine de yansıdı. Fenerbahçe Beko bu maçtan önce Monaco ile çok zorlu bir seri oynadı. 5’inci maça kalan seride gülen taraf ekibimiz oldu. Özellikle Hayes’in çok formda olduğunu söylemek mümkün. Bu maç için net bir favoriden söz etmek güç. Kazanan ekip, Olympiakos-Real maçının galibiyle pazar akşamı finalde karşılaşacak.

Panathinaikos Yatırımların Karşılığını Aldı

 ergin ataman

Fenerbahçe Beko’nun bu akşamki rakibi olan Panathinaikos, Ergin Ataman nedeniyle sezon başından bu yana çizgisini yakından takip ettiğimiz bir takım. Sezona çok güçlü bir kadroyla girmelerine rağmen istedikleri başlangıcı yapamayan Pana, sonrada oyun felsefesini oturtmaya başladı. Nunn takviyesi ile beraber iyice güçlenen Pana’da eski bir Fenerbahçe Beko oyuncusu olan Sloukas yer alıyor. Nitekim dünkü basın toplantısında Ergin Ataman’la beraber Sloukas sahne almıştı. Yoncalar Eurolig sahnesinde bu sezon 34 maçta 23 galibiyete imza attı. Sezonu 2’nci sırada tamamlayan Panathinaikos, play-off aşamasında ise Maccabi ile eşlemişti. Tıpkı ekibimiz gibi Pana da seriyi son maça bırakmıştı.

Normal Sezondaki Maçlar Ne Olmuştu?

 saras hayes basın toplantısı final four

Fenerbahçe eko ve Panathinaikos takımları bu sezon normal sezon kapsamında iki kez karşılaştılar. İlk maçı temsilcimiz Itoudis önderliğinde farklı kazanmıştı. Fakat o maçta henüz Pana’nın takım oyununu oturtamadığını ve Sloukas’tan yoksun oynadığını anımsatalım. Yunanistan’da oynanan maçta ise kazanan 74-63 ile Panathinaikos olmuştu. Bu arada maç öncesinde ekibimizde Yiğit haricinde herhangi bir eksik söz konusu değil. Fenerbahçe’ye Berlin’de Türk vatandaşlarının ciddi bir destek vermesi bekleniyor. Ayrıca aralarındaki rekabetten dolayı Olympiakos taraftarlarının da salonda ekibimizi desteklemesi tahmin ediliyor.