Ekol TV’nin Yeni Transferi Ali Koç’u Şaşırttı

20.05.2024 - 16:28

Ekol TV’nin Yeni Transferi Ali Koç’u Şaşırttı

Ekol TV’nin yeni transferi Ali Koç’u şaşırttı. Yeni transfer Sezgin Gelmez, Ali Koç’a soru sorunca Başkan Ali Koç, şaşkınlığını gizleyemedi. Sezgin Gelmez’in kanal değişikliğine şaşıran Ali Koç, tecrübeli muhabire iyi dileklerini iletti.

Son dönemde yaptığı transferlerle dikkat çeken Ekol TV, başarılı muhabir Sezgin Gelmez’i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz hafta Ekol TV’ye transfer olan Sezgin Gelmez, dün gece oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasında yapılan toplantıda sorularını sordu. Sezgin Gelmez’in Ekol TV demesi ise Ali Koç’u şaşırttı.

Sezgin Gelmez ile Ali Koç Arasında Gülümseten Diyalog

Karşılaşma sonrasında basın toplantısı yapan Ali Koç’un bu toplantısına hemen hemen her kanaldan muhabir katıldı. Ekol TV adına toplantıya katılan isim ise Sezgin Gelmez’di. Gelmez’in sorusu ise iki isim arasında gülümseten bir diyalog olmasını sağladı.

Ekol TV Twitter hesabından o anlar paylaşıldı. Kanalın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Ekol Tv’nin transferi Ali Koç’u bile şaşırttı!
Geçtiğimiz hafta itibariyle ekibimize katılan Ekol Tv’nin tecrübeli spor muhabiri Sezgin Gelmez ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında gülümseten diyalog:
Transfer mi oldun? Hayırlı olsun


Sezgin Gelmez Kimdir?

Sezgin Gelmez gazeteci ve muhabirdir. Uzun yıllardır Beyaz TV bünyesinde meslek yaşantısını sürdüren Sezgin Gelmez, bir dönem aynı kanal bünyesinde Spor Müdürü olarak da görev yapmıştır. Spor medyasının tecrübeli muhabirlerinden Sezgin Gelmez, geçtiğimiz hafta itibarıyla Beyaz TV ekranlarına veda etmişti.

Başarılı muhabir Sezgin Gelmez, Beyaz TV ayrılığı sonrası Ekol TV’ye transfer oldu. Beyaz TV’den çalışma arkadaşı Onur Yıldız’ın spor müdürlüğünü yaptığı Ekol TV’ye transfer olan Gelmez, bundan böyle bu ekranlarda futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Serdar Sarıdağ, Ümit Karan ve Yusuf Kenan Çalık gibi isimleri kadrosunda barındıran Ekol Futbol’un son transferi böylece Sezgin Gelmez oldu. Ekol Futbol’un transferlere devam etmesi bekleniyor.