Spiker İsmail Şenol’a Galatasaray Taraftarından Tepki

18.05.2024 - 15:17

Spiker İsmail Şenol’a Galatasaray Taraftarından Tepki

Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final serisinin ikinci maçında Galatasaray Ekmas, sahasında Pınar Karşıyaka’ya 90-87 mağlup oldu. beIN Sports spikeri İsmail Şenol’un maçı anlatmasının ardından bir Galatasaray taraftarı tepki gösterdi. Şenol’un taraflı bir anlatım yaptığını belirten taraftar, İsmail Şenol’u maçlarında istemediklerini öne sürdü.

Basketbol Süper Ligi’nde play-off heyecanı başladı. Ligde ilk yarı finalist Anadolu Efes olurken, çeyrek finalin diğer maçında Galatasaray Ekmas ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geldi. İlk maçı kazanan Galatasaray Ekmas, ikinci maçı kaybetti ve seride durum 1-1’e geldi.

İkinci maçın anlatım koltuğunda oturan İsmail Şenol ise bir Galatasaray taraftarından tepki topladı. Şenol’u maçlarda istemediğini belirten taraftar, anlatımın taraflı olduğunu öne sürdü.

Niye Bizim Maçlarımıza Geliyorsunuz?

Maç sonu yayınında İsmail Şenol ile İhsan Bayülken ekran karşısındaydı. Bu sırada bir Galatasaray taraftarı, İsmail Şenol’a tepki gösterdi. Galatasaray taraftarının İsmail Şenol’a yönelik tepkisi şu şekildeydi:

Niye bizim maçlarımıza geliyorsunuz? Hem Galatasaray’dan nefret ediyorsun hem Karşıyakalısın hem de Fenerbahçelisin. Vallahi bıktım senden. Seni istemiyoruz, gelme. Kendini buraya yazma. Nefret ediyoruz senden. Senden tiksiniyoruz. Sen Pistiolis zamanında Itoudis’i savundun. Sen Galatasaray düşmanısın.


İsmail Şenol Kimdir?

14 Temmuz 1984'te, İzmir'in Karşıyaka'sında doğmuş, orada büyümüş, üniversite öğrenimi için geldiği İstanbul'da basın sektörüne girmiş bir spor gazetecisidir. Fanatik Basket, 6. Adam, SLAM, NTVSPOR.net, Hürriyet ve Milliyet'te yazılar yazdı. NTV Spor sonrasında yolu Süper Lig yayıncısı beIN Sports’tan geçti.

2007/08 sezonunda NBA TV’de yorumculuk yapan İsmail Şenol, geçmişte Euroleague maçlarının anlatım koltuğunda oturdu. Şu an için beIN Sports’ta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Süper Ligi maçlarının İngilizce anlatımlarında görev alan Şenol, son Galatasaray Ekmas-Pınar Karşıyaka maçında taraftarın tepkisini topladı. İsmail Şenol, henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.