Serdar Kelleci TRT Spor’a Transfer Oldu

13.05.2024 - 22:51

Serdar Kelleci TRT Spor’a Transfer Oldu

Geçtiğimiz günlerde Tivibu Spor’dan ayrılan Serdar Kelleci, TRT Spor’a transfer oldu. İlk yayınına 14 Mayıs tarihinde çıkacak Kelleci, bundan böyle TRT Spor ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

Başarılı yorumcu Serdar Kelleci’nin yeni adresi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Tivibu Spor’a veda eden Serdar Kelleci, bundan böyle TRT Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkacak. 

Yılın İlk Transfer Haberini Ben Vereyim

Serdar Kelleci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yeni adresini duyurdu. Bundan böyle TRT Spor ekranlarında olacağını açıklayan Kelleci, 14 Mayıs 16.00’da ilk yayınına çıkacağını açıkladı.

Yılın ilk transfer haberini ben vereyim. TRT Spor'dayım. 
Yarın 16.00 - 17.30 saatlerinde TRT Spor ilk yayınıma bekliyorum.


Serdar Kelleci Kimdir?

Yıllarca A Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkan Serdar Kelleci, evli ve bir çocuk babasıdır. 

Futbol yorumlarıyla dikkat çeken Serdar Kelleci, Anadolu Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra da ekonomi alanında çalıştı. 

Geçmişte TGRT, ON4 TV gibi kanallarda izleyicilerin karşısına çıkan Serdar Kelleci, 2015 yılında A Spor ekranlarında futbolseverlerle buluştu. Sabah Sporu programında o dönem A Spor’da çalışan Kelleci, Çiğdem Ceylan ve Setenay Cankat gibi isimlere eşlik etti. Melike Çelik ile Son Sayfa programına çıkmaya başlayan Kelleci, Haldun Domaç ve diğer spor yorumcuları ile ekranlara çıktı.

A Spor ekranlarında Skorbord programında da yorumlarını paylaşan Serdar Kelleci, 8 yıldır görev yaptığı kanala geçtiğimiz yıl veda etti. 

“Gol Var mı?” YouTube kanalında da yorumlarını paylaşan Serdar Kelleci, kendi YouTube kanalında da yayınlara devam etti. O dönem yeni bir kanalla anlaşıp anlaşmayacağı merak edilen Kelleci, daha sonrasında Tivibu Spor'un yolunu tuttu.

2023/24 sezonunda Tivibu Spor’da yorumlarını paylaşan Serdar Kelleci, sezon sonu itibarıyla TRT Spor’a transfer oldu. Kelleci, bundan böyle TRT Spor ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkacak.