2023-24 Basketbol Süper Ligi 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

02.05.2024 - 14:57

2023-24 Basketbol Süper Ligi 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 30’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. beIN Sports Haber, ligin normal sezonunun son haftasında iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacağını duyurdu. Normal sezonun son haftasında da geri kalan tüm karşılaşmalar beIN Sports 5 ekranlarında olacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun son haftasına girildi. Küme düşen takımların belli olduğu ligde play-off için son iki koltuk sahibini bekliyor. Ligin 30’uncu haftasında iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanıyor.

beIN Sports Haber’in yayın akışını açıklamasıyla “Beşiktaş Emlakjet-Samsunspor hangi kanalda? Tofaş-Galatasaray Ekmas şifresiz mi? Fenerbahçe Beko-Büyükçekmece şifresiz mi yayınlanacak?” soruları yanıt buldu.

Beşiktaş Emlakjet Kazanırsa Ligi 3’üncü Tamamlayacak

Ligde son haftada takımlar yavaş yavaş play-offu düşünmeye başlıyor. Beşiktaş Emlakjet de haftalar öncesinde play-off oynamaya hak kazanmıştı. Ligin son haftasında Samsunspor engelini aşmaları, sezonu 3’üncü sırada tamamlamaları anlamına gelecek.

Samsunspor ise bu sezona en erken havlu atan takım oldu. İlk kez yükseldiği Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ne tutunamayan Samsunspor, ligin son haftasında sürpriz yaparak lige veda etmek istiyor.

Beşiktaş Emlakjet ile Samsunspor arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 30’uncu hafta mücadelesini, Cuma 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.


Play-offun Provası

Bu sezonun başarılı ekiplerinden Manisa BB, ligin son haftasında Pınar Karşıyaka’yı konuk ediyor. Manisa BB’nin mücadeleyi kazanması, ekibin ligi 5’inci sırada tamamlaması anlamına gelecek. Bu da Manisa BB’nin play-offtaki rakibinin Pınar Karşıyaka olmasını sağlayacak.

Pınar Karşıyaka ise sezonu muhtemelen 4’üncü sırada tamamlayacak. Bu da play-off ilk turunda ev sahibi avantajını elinde bulundurması anlamına gelecek. Son 5 haftanın 4’ünde kazanan Pınar Karşıyaka, sezonu galibiyetle kapatmak istiyor.

Play-off ilk turunda karşılaşma ihtimali bulunan Manisa BB ile Pınar Karşıyaka normal sezonun son haftasında karşı karşıya geliyor. Manisa BB ile Pınar Karşıyaka arasındaki mücadele, Cumartesi 15.30’da beIN Sports Haber’de.