BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ankaragücü-Beşiktaş 23 Nisan A Spor LİNK

23.04.2024 - 19:42

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Ankaragücü-Beşiktaş 23 Nisan A Spor LİNK

Beşiktaş, bugün saat 20.30’da Türkiye Kupası yarı finali kapsamında Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü ile başkentte karşılaşıyor. Oldukça zorlu geçmesi tahmin edilen müsabakadan önce popüler olan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Ankaragücü maçı izle, Ankaragücü Beşiktaş canlı izle, Ankaragücü Beşiktaş canlı maç izle, Ankaragücü Beşiktaş maç izle, Ankaragücü Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, A Spor link, ATV link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, A Spor canlı. Müsabakaya dair detayları ve canlı yayın bilgilerini içeriğimizde bulabilirsiniz.  

ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ankaragücü beşiktaş

Ankaragücü-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Ankaragücü-Beşiktaş İzleme Linki Beşiktaş ve Ankaragücü arasında oynanacak Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasını A Spor’dan ve ATV’den izleyebilirsiniz.

Ankaragücü-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Tüm konsantrasyonunu kupaya yoğunlaştıran Beşiktaş ve Ankara ekibi arasındaki maça dair canlı istatistik takibi yapmak isteseniz aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Ankaragücü’nü Ligde Devirdi

 

Beşiktaş takımı Trendyol Süper Lig’de 5 maçın sonunda nihayet 3 puana ulaştı. Bu dönemde yapılan kayıplar, Santos’un da sonunu getirmişti. Beşiktaş’ta bu sezon tam anlamıyla bir teknik direktör kıyımı yaşanıyor. Takım şu an geçici olarak Serdar Topraktepe’ye emanet. Genç teknik direktör daha önce de geçiş döneminde takımın başına getirilmişti. Beşiktaş Ankaragücü’nü 2-0 yenerek önemli bir moral kazandı. Şu anki tabloda takım hem Türkiye Kupası’nı kazanmak hem de ligi ilk 3 içerisinde tamamlamak istiyor. Hatırlanacağı üzere kupanın önceki turlarında Kartal, Antalyaspor ve Konyaspor gibi güçlü takımları devre dışı bırakmıştı. Bu maçta Mert, Semih ve Emrecan gibi isimlerin sakatlık problemlerinden dolayı forma giymeleri beklenmiyor.

Svensson Göze Girdi

 svensson

Siyah beyazlı takımın ara dönemde takıma dahil etmiş olduğu Svensson, Serdar Topraktepe ile beraber yeni bir şans yakaladı. Santos döneminde pek şans bulamayan oyuncu, kulübeye adeta mahkûm olmuştu. Bu durumda, Svensson’un Santos’tan önce transfer edilmesinin de payı bulunuyor. Norveçli futbolcu, 2-0 kazanılan Ankaragücü maçında ikili mücadelelerde son derece iyi bir görüntü sergiledi. Oyuncunun durumu, kalan haftalardaki performansına bağlı. Beşiktaş cumartesi günü ligde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bu maçta sar kart cezalısı olduğu için Norveçli oyuncu sahada olamayacak.

Ankaragücü’nden Kötü Prova

 ankaragücü kupa

Başkent ekibi Ankaragücü kısa süre içerisinde ikinci defa Beşiktaş ile karşılaşacak. Lig maçında rakibine 2-0 teslim olan başkent ekibi, coşkulu oynayan rakibine teslim oldu. Türkiye Kupası yarı final maçlarının rövanşlı olacağını belirtelim. Kendi taraftarının önünde Emre Belözoğlu’nun öğrencileri avantajlı bir skor almak isteyecektir. Eryaman’da ilk yarıda oynanan maç 1-1 sonuçlanmıştı. Bu arada Ankara ekibi Türkiye Kupası çeyrek final maçını da Fenerbahçe karşısında 3-0 kazanmıştı. Ankaragücü takımında Alper’in sakatlık problemi sürüyor.