BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Fenerbahçe 11 Nisan Exxen LİNK

11.04.2024 - 19:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Olympiakos-Fenerbahçe 11 Nisan Exxen LİNK

Fenerbahçe ve Olympiakos takımları UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Pire’de karşı karşıya geliyor. Bu akşam saat 19.45’te başlayacak maç öncesinde dikkat çeken aramalar şöyle: Fenerbahçe maçı izle, Olympiakos maçı izle, Olympiakos Fenerbahçe canlı izle, Olympiakos Fenerbahçe canlı maç izle, Olympiakos Fenerbahçe maç izle, Olympiakos Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Exxen link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Konferans Ligi maçı izle, Exxen canlı. Maça dair tüm güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

OLYMPİAKOS-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Olympiakos Fenerbahçe Maç Afişi

Olympiakos-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Olympiakos-Fenerbahçe Linki Sarı lacivertli takımın bu akşam Yunanistan temsilcisi ile karşı karşıya geleceği maç, Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

Olympiakos-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Yunanistan deplasmanından avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Maç içi istatistikleri takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

OLYMPİAKOS FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Avantajlı Dönmek İstiyor

fenerbahçe forması atina

Fenerbahçe, şu anda Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden tek takım durumunda. Bu turu geçmesi durumunda Avrupa Konferans Ligi’nde son 4 takım arasına adını yazdıracak. Temsilcimiz daha önce UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynama başarısı göstermişti. Ülke puanı açısından da önem taşıyan maçta ekibimiz bir adım önde gösteriliyor. Fenerbahçe Olympiakos maçından önce Belçika takımı Union Saint Gilloise’yi özellikle de ilk maçtaki performansı ile devre dışı bırakmıştı. Daha önce de grup aşamasında lider olduğunu anımsatalım. Fenerbahçe’nin bu turu geçmesi durumunda rakibi Lille ya da Aston Villa olacak.

Takım Süper Kupa Maçına Çıkmadı

 fenerbahçe basın toplantısı

Fenerbahçe buraya iyi bir galibiyet serisiyle geliyor. Takım son olarak her ne kadar zorlansa da Adana Demirspor’u yenmeyi başardı. Şu anda son 7 haftaya girilirken takım, Galatasaray ile kıyasıya bir liderlik yarışı içerisinde. Öte yandan da Fenerbahçe Süper Kupa maçına beklenildiği üzere çıkmadı. Takım Şanlıurfa’ya U-19 takımı ile gitti ve ilk dakikada sahadan çekildi. Bu arada bu maç öncesinde Mert Hakan kesin olarak oynamayacak. Ayrıca Luan Peres ve King de Yunanistan’a götürülmedi. 

Olympiakos Play-Off Maçları Oynuyor

olympiakos fenerbahçe maç paylaşımı 

Yunanistan’ın en önemli temsilcilerinden biri olan Olympiakos, son olarak Yunanistan Ligi’nde çok rahat bir galibiyete imza attı. Lamia deplasmanından 5 golle dönen takım, Fenerbahçe maçına oldukça moralli çıkıyor. Luis Mendillibar’ın çalıştıracağı takım bir önceki turda İsrail takımı Maccabi’yi oldukça ilginç iki maç neticesinde geçti. İlk maçı 4-1 kaybeden Olympiakos, deplasmanda aynı tarifeyi rakibine uyguladı ve uzatma neticesinde kendini mucizevi bir şekilde çeyrek finale attı. Bu arada Daniel Podence kart cezalısı durumunda. Öte yandan David Carmo ve Francisco Ortega sakat durumda. Fakat iki oyuncunun da durumu maç saatine doğru netleşecek.