BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Konyaspor 28 Şubat A Spor LİNK

28.02.2024 - 19:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Konyaspor 28 Şubat A Spor LİNK

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş, bugün saat 20.45’te Konyaspor takımını Tüpraş Stadyumu’nda ağırlıyor. Zorlu karşılaşma öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Konyaspor maçı izle, Beşiktaş Konyaspor canlı izle, Beşiktaş Konyaspor canlı maç izle, Beşiktaş Konyaspor maç izle, Beşiktaş Konyaspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Kupa maçı izle. Spor Ekranı kalitesiyle güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş konyaspor

Beşiktaş-Konyaspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Konyaspor İzleme Linki Beşiktaş ve Konyaspor takımlarının karşı karşıya geleceği çeyrek final maçını A Spor’dan izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Konyaspor Maçı Canlı Takip

Kupa hedefine odaklanan Beşiktaş, zafer yolunda önemli bir maça çıkıyor. Yarı finale çıkma mücadelesinde canlı istatistikleri takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-KONYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Maçın Favorisi

beşiktaş kupa 

Beşiktaş ligi bir kenarı bırakıp Ziraat Türkiye Kupası’nda odaklanıyor. Karşısında ise küme düşmeme mücadelesi veren, ligi öncelik olarak gören bir takımla oynayacak olmaları kendileri adına büyük bir avantaj. Tüm bu faktörler bir araya geldiğinde Beşiktaş’ın net favori olduğunu söylemek mümkün. Beşiktaş son haftalarda ciddi şekilde kıpırdanmış durumda. Hafta sonunda ligde önemli bir derbi maçına çıkacaklar. Türkiye Kupası’nın bir önceki turunda takım, Antalyaspor ile karşılaştı. O maçı 2-1 kazanan takım, adını çeyrek finale yazdırdı. Takımda Alex Oxlade Chamberlain ile Hadziahmetovic gibi iki önemli oyuncunun sakat olduğunu belirtelim.

Beşiktaş İstanbulspor’u Rahat Geçti

Beşiktaş Trendyol Süper Lig’den geçen hafta sonunda rahat bir galibiyet aldı. Aynı şehrin bir diğer temsilcisi olan İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşan Kartal, sahadan 2 -0 galip ayrıldı. Oyun olarak da kontrolü elinde tutan siyah beyazlı takım, haklı bir galibiyet aldı ve ilk 3 iddiasını güçlendirdi. Bu arada maçta gollerden biri, yine genç Semih’ten geldi. Oyuncu hiç şüphesiz ki bu sezonun en önemli kazanımı oldu. Son haftalarda takımın kazandığı pek çok maçta oyuncunun ciddi bir rolü bulunuyor. Değerini gittikçe katlayan oyuncunun tıpkı Arda Güler gibi bir Avrupa devine transfer olması sürpriz olmayacaktır.

Konyaspor Kümede Kalmak için Direniyor

 konyaspor maç afişi

Konyaspor bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda oldukça sağlam şekilde ilerliyor ama gelinen noktada lig serüveni kendileri için çok daha uygun. Fahrudin Omerovic önderliğindeki Konya temsilcisi, uzun yıllardır Süper Lig’de kalmayı başarıyor. Fakat bu sezon ilk kez kendilerin bu denli alt sıralarda buldular. Sezonun son periyodunda önemli galibiyetler alamadıkları takdirde kümede kalmaları zor olacaktır. 28 puanlı Konyaspor, son olarak Hatayspor takımını 2-0 ile geçerek rahat bir nefes aldılar. Daha önceki turda Konyaspor, Sivasspor’u deplasmanda yenerek elediler. Anderson Niangbo ve Gökhan Töre sakat olduğu için kadroda yer alamayacaklar.