BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Gaziantep FK 29 Ocak Bein LİNK

29.01.2024 - 18:10

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Gaziantep FK 29 Ocak Bein LİNK

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu akşam Gaziantep FK ile Rams Park’ta karşılaşıyor. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan maç aynı zamanda haftanın kapanış maçları arasında yer alıyor. Arda Kardeşler’in yöneteceği maç öncesinde dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Galatasaray maçı izle, Gaziantep maçı izle, Galatasaray Gaziantep canlı izle, Galatasaray Gaziantep canlı maç izle, Galatasaray Gaziantep maç izle, Galatasaray Gaziantep lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı kalitesiyle maç öncesi gelişmeler sizlerle!

GALATASARAY-GAZİANTEP FK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray antep

Galatasaray-Gaziantep Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Gaziantep İzleme Linki Galatasaray ve ligin güçlü ekiplerinden Gaziantep FK takımını karşı karşıya getirecek olan karşılaşma, beIN Sports HD 1 ekranlarından izlenebilecek.

Galatasaray-Gaziantep Maçı Canlı Takip

Galatasaray-Gaziantep Süper Lig maçına dair tüm canlı istatistikleri anlık olarak takip etmek adına GS TV canlı yayınından faydalanmanız mümkündür.

GALATASARAY- GAZİANTEP MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-GAZİANTEP FK MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray İstanbulspor Karşısında Zorlandı

 galatasaray antrenman

Galatasaray Trendyol Süper Lig’de geçen hafta İstanbulspor karşısında epey zorlandı. Maça net şekilde favori başlayan lig ikincisi, bu sezon küme düşmesine neredeyse kesin gözle bakılan rakibi karşısında oyuna epey tutuk başladı. Ciddi bir odaklanma sorunu yaşayan sarı kırmızılı takım, ilk yarıda 1-0 geriye düştü. İstanbulspor kısa bir süre sonra ikinci golü de buldu ancak VAR müdahalesi sonrası bu gol iptal edildi ve aynı pozisyonda ev sahibi lehine penaltı çalındı. Galatasaray galibiyet golünü ise oyunun son bölümünde Kerem’in ayağından buldu. Haftalar sonra takıma geri dönen Icardi ise uzatmalarda gelen penaltıyı gole çevirdi.

Boey’den Rekor Transfer

 boey veda

Galatasaray bu hafta hem çok çok önemli bir oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor hem de rekor bir transfere imza atmanın haklı gururunu yaşıyor. Galatasaray’a Fatih Terim döneminde dahil olan Sacha Boey, bu hafta resmi olarak Bayern’e transfer oldu. Galatasaray kulübünden yapılan açıklamaya göre oyuncu, Bayern takımına 30 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Galatasaray oyuncuya 2021 yılında 1 milyon Euro ödemişti. Boey, böylelikle Süper Lig’de gerçekleşen en pahalı transfer olmayı başardı. Bu arada yapılan anlaşmaya göre Galatasaray yaz döneminde Bayern ile 2 hazırlık maçı oynayacak. Bu maçlarda elde edilen gelirin yarısı Galatasaray’a kalacak.

Gaziantep FK Ateş Hattında

 gaziantep maç afişi

Trendyol Süper Lig’de haftanın iki kapanış maçından biri bu akşam İstanbul’da oynanacak. Rams Park’ta zoru başarmak isteyen Gaziantep FK kendini bir anda küme düşme hattının içinde buldu. Rumen teknik direktör takıma katıldığında alınan seri galibiyetler kırmızı siyahlıları yukarı taşımıştı ancak aynı başarı sonraki haftalarda gelmedi. Son 5 haftadır 3 puan alamayan Güneydoğu temsilcisinde Sumudica son dönemde biraz gergin görünüyor. 22 hafta sonunda 23 puana ulaşan Gaziantep FK son olarak sahasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Ligin ilk yarısında Galatasaray rakibini Antep'te 3’0 yenmişti.