Riyadh Season Cup 2024 beIN Sports’ta

29.01.2024 - 15:08

Riyadh Season Cup 2024 beIN Sports’ta

Cristiano Ronalo ve Lionel Messi’nin belki de son kez aynı sahayı paylaşacağı Riyadh Season Cup 2024 beIN Sports’ta. Bugün başlayacak hazırlık turnuvası, 8 Şubat’ta sona erecek ve turnuva kapsamındaki 3 mücadele de beIN Sports’ta futbolseverlerle buluşacak.

Inter Miami, Al Nassr ve Al Hilal’in katıldığı Riyadh Season Cup’ın yayıncısı belli oldu. 29 Ocak’ta başlayacak hazırlık turnuvası, 8 Şubat’ta sona erecek ve turnuvadaki üç karşılaşma da beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

beIN Sports’un yayın akışını açıklamasıyla “Al Nassr-Inter Miami hangi kanalda? Riyadh Season Cup şifreli mi? Ronaldo ve Messi’nin maçı ne zaman?” gibi sorular yanıt buldu.

Twitter’dan Duyuru Yapıldı

beIN Sports Riyadh Season Cup maçlarını yayınlayacağını Twitter’dan duyurdu. Üç maçı da ekranlara getireceğini paylaşan beIN Sports, şu paylaşımı yaptı:

🌟 Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve niceleri…
📺 Riyadh Season Cup heyecanı, bugün #beINSPORTS ekranlarında başlıyor!


Turnuva Kapsamında Üç Karşılaşma Oynanacak

Riyadh Season Cup’ta üç karşılaşma oynanacak. 29 Ocak (bugün) Pazartesi günü Jorge Jesus’un çalıştırdığı Al Hilal, Lionel Messi ve Luis Suarez’in formasını giydiği Inter Miami ile karşılaşacak. Pazartesi 21.00’deki mücadele, beIN Sports 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Turnuvadaki ikinci mücadele ise Ronaldo ile Messi’nin belki de son kez aynı sahayı paylaştığı karşılaşma olacak. Al Nassr ile Inter Miami arasındaki mücadele, 1 Şubat Perşembe 21.00’de beIN Sports 4 ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Turnuvanın son karşılaşması ise 8 Şubat’ta oynanacak. Suudi Arabistan Ligi’nin lideri Al Hilal ile Al Nassr’ın kozlarını paylaşacağı mücadele, 8 Şubat 21.00’de beIN Sports 4 ekranlarında olacak.

Turnuvanın tüm heyecanını ekranlara getirecek beIN Sports’un Riyadh Season Cup’ta yayınlayacağı mücadeleler şu şekilde:

29 Ocak
  • 21.00 Al Hilal-Inter Miami
1 Şubat
  • 21.00 Al Nassr-Inter Miami
8 Şubat 
  • 21.00 Al Hilal-Al Nassr