BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Sivasspor-Beşiktaş 28 Ocak BEIN LİNK

28.01.2024 - 14:54

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Sivasspor-Beşiktaş 28 Ocak BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Pazar gününün en keyifli maçlarından biri, Sivas’ta oynanacak. Sivasspor ve Beşiktaş takımlarının mücadelesi bugün saat 16.00’da başlayacak. Maç öncesi popüler aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Sivasspor maçı izle, Sivasspor Beşiktaş canlı izle, Sivasspor Beşiktaş canlı maç izle, Sivasspor Beşiktaş maç izle, Sivasspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Müsabakaya ilişkin güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini sizler için derledik.

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Sivasspor Beşiktaş Maç Afişi

Sivasspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Sivasspor-Beşiktaş Maç İzleme Linki

Santos liderliğinde son 2 haftada 5 puan kaybeden Beşiktaş, Sivas deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor. Maçı beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Sivasspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Sivasspor Beşiktaş maçına 4 Eylül Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç içi istatistikleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

SİVASSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Golsüz Berabere Kaldı

 beşiktaş adana demirspor

Beşiktaş yeni hocasıyla henüz istediği ritim bulamadı. Trendyol Süper Lig’in 22.haftasında iç sahada Adana temsilcisini ağırlayan siyah beyazlılar, rakibi maçın ciddi bir bölümünü 10 kişi oynamasına rağmen gol bulamadı. Fernando Santos, bu sezondan ziyade önümüzdeki sezonun hazırlıklarını yapacak gibi görünüyor. Bu kötü geçen sezonu en önemli artısı ise genç yetenek Semih’in kazanılması oldu. Beşiktaş 22 haftanın sonunda toplamda 36 puan topladı. Kartal, artık Trabzonspor ile 3’üncü sıra için mücadele edecek gibi görünüyor. Beşiktaş’ın bu deplasmanda işi hiç de kolay olmayacaktır.

Hadziahmetovic'in Sözleşmesi Donduruldu

 beşiktaş sivas kamp kadrosu

Beşiktaş’ta geçen sezon takıma dahil edilen Amir Hadziahmetovic'in sözleşmesi alınan kararla resmi olarak donduruldu. Bu kararın alınmasında, tahmin edileceği üzere oyuncunun yaşadığı sakatlık problemi etkili oldu. Siyah beyazlılar, oyuncunun sözleşmesini bu sezonun sonuna dek dondurdu ancak önümüzdeki sezon için nasıl bir yol izleneceği henüz belirsiz. Hadziahmetovic daha önce ön çapraz bağ ve dış yan bağ sakatlığı yaşamıştı. Bu arada sakat olan Semih Kılıçsoy ve Onur Bulut, bu haftaki maçta oynamayacak. Ayrıca kaleci Mert Günok ve Tayfur Bingöl cezalı durumda.

Sivasspor Antalya’da Kaybetti

sivasspor bilet sayısı 

Beşiktaş’ı kendi sahasında ağırlayacak olan Sivasspor’un başında daha önce de takımı çalıştıran Bülent Uygun yer alıyor. Yiğidolar geçen hafta Antalyaspor karşısında deplasmanda etkisiz kaldı ve Sivas’a puansız dönmek zorunda kaldı. 22 hafta sonunda 26 puanda kalan kırmızı beyazlılar için tehlike henüz geçmiş değil. Zira şu anda küme düşme hattının yalnızca 4 puan üstünde bulunuyorlar. 13’üncü basamakta yer alan Sivasspor, 27 gol atıp 35 gol yedi. Ligin ilk yarısında Sivasspor Beşiktaş’a 2-0 yenilmişti.