BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe Beko 19 Ocak S SPORT LİNK

19.01.2024 - 17:02

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe Beko 19 Ocak S SPORT LİNK

Eurolig’deki önemli temsilcilerimizden biri olan Fenerbahçe Beko, bu akşam Litvanya ekibi Zalgiris ile deplasmanda karşılaşıyor. Türkiye saati ile saat 21.00’de başlayacak olan normal sezon müsabakası öncesinde öne çıkan aramalar şöyle: Fenerbahçe Beko maçı izle, Zalgiris maçı izle, Zalgiris Fenerbahçe Beko canlı izle, Zalgiris Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Zalgiris Fenerbahçe Beko maç izle, Zalgiris Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle.  Canlı yayın detayları ve güncel gelişmeler için içeriğimizden yararlanabilirsiniz.

ZALGIRIS KAUNAS-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

zalgiris fenerbahçe beko

Zalgiris Kaunas–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Zalgiris-Fenerbahçe Beko İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun Zalgiris Kaunas ile karşılaşacağı zorlu maçı S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Saras önderliğindeki Fenerbahçe Beko, Litvanya’da kazanarak iyi gidişini sürdürmek istiyor. Maç istatistiklerini FB T V canlı yayınından takip edebilirsiniz.

ZALGİRİS-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Galibiyetlere Devam Ediyor

 pierre

Fenerbahçe Beko’da Saras dönemi oldukça iyi gidiyor. Takım bu yeni dönemde şu ana dek resmi maçlarda sadece tek bir yenilgi aldı. Eurolig’de ilk 4’ün en güçlü adaylardan biri haline gelen Fenerbahçe Beko, son olarak geçen hafta Bayern ile Ataşehir’de oynadı. Maçın normal süresi 81-81’lik skorla tamamlandı fakat uzatmada temsilcimiz maça ağırlığını koydu ve 21’inci haftada 13’üncü galibiyetine uzandı. Bu maçta, her ne kadar maçı uzatmaya götüren faul atışına neden olsa da Wilbekin çok etkileyici bir performansa imza attı. Başarılı oyun kurucu tam 30 sayıya imza atarak kariyer gecelerinden birini oynamış oldu.

Nigel Hayes Parkede Olacak mı?

 nigel hayes

Fenerbahçe Eurolig ile beraber ligde ve kupada da iddialı bir şekilde yoluna devam etmek istiyor. Fenerbahçe Beko kupa kapsamında Aliağa Petkim ile eşleşti. Şubatın ikinci haftasında İzmir’de oynanacak maçı kazanan ekip, yarı final oynama hakkı kazanacak. Ligde ise son olarak Fenerbahçe Beko Çağdaş Bodrumspor takımını deplasmanda 92-93 yendi. Yerli rotasyonu ağırlıkta olduğu maçta sarı lacivertliler oyunun son topunda adeta kabus yaşadı. Bu arada Fenerbahçe Beko, başarılı oyuncusu Hayes ile alakalı resmi bir açıklamada bulundu. Buna göre sakatlığı bulunan oyuncu, geçen hafta olduğu gibi Zalgiris maçını da kaçırmak zorunda kalacak.

Zalgiris 3 Sezondur Bu Salonda Kazanıyor

 zalgiris kaunas

Fenerbahçe’nin bugün konuk olacağı Zalgiris Kaunas, son 3 sezonda da ekibimizi Litvanya’da yenmeyi başarıyor. Bu anlamda Fenerbahçe Beko’ya son dönemde epey ters geldiklerini ifade edebiliriz. Kendi salonunda genellikle tam dolu kapasite ile oynayan Zalgiris, basketbol kültürünün tam anlamıyla oturduğu bir takım. Litvanya’daki maçlarda oluşturdukları harika atmosfere rağmen bu sezon hedeften uzaklaşmış durumdalar. Saras’ın eski takımı olmasından dolayı bu maç duygusal açıdan daha yoğun geçebilir. Fenerbahçe Beko 2 hafta önce Maccabi maçını Litvanya’da oynamak zorunda kalmıştı. Zalgiris takımı şu anda 7 galibiyetle sondan 3’üncü basamakta yer alıyor.