2023/24 Basketbol Süper Ligi 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

10.01.2024 - 19:57

2023/24 Basketbol Süper Ligi 16’ncı Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 16’ncı hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta iki karşılaşmayı şifresiz ekranlara getiren beIN Sports Haber, ligin 16’ncı haftasında da geleneği bozmuyor. beIN Sports Haber ekranlarından iki karşılaşmayı şifresiz takip edebilirsiniz.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde her sezon olduğu gibi bu sezon da play-offa kalma yarışı nefesleri kesiyor. Her takımın birbirine yakın olduğu Basketbol Süper Ligi’nde 16’ncı hafta heyecanı, Cumartesi günü oynanacak maçlarla başlıyor.

Her hafta iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports Haber, ligin 16’ncı haftasında da geleneği bozmuyor. beIN Sports Haber’in yayın akışını açıklamasının ardından “Beşiktaş Emlakjet-Darüşşakafa şifresiz mi? Galatasaray Ekmas-Merkezefendi Belediyesi hangi kanalda? Çağdaş Bodrum-Fenerbahçe Beko beIN Sports Haber’de mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Pınar Karşıyaka Yeniden Çıkış Peşinde

Ligin iddialı ekiplerinden Pınar Karşıyaka, son iki haftada beklenmedik mağlubiyetler aldı. Önce Merkezefendi Belediyesi karşısında mağlubiyet yaşayan Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz hafta da Manisa BB’ye kaybetti. Bu sonuç, Pınar Karşıyaka’nın ligde iç sahada ilk mağlubiyeti anlamına geldi.

Pekimspor ise yeniden bir galibiyet serisi yakaladı. Son iki maçını kazanan Petkimspor, ligde 5’inci sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında mağlup ettikleri Pınar Karşıyaka’yı bir kez daha geçerek seriyi üç maça çıkarmaya çalışacaklar.

Pınar Karşıyaka ile Petkimspor arasındaki Basketbol Süper Ligi 16’ncı hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’de beIN Sports Haber’de.


Son 5 Haftada 1 Kez Kazanan İki Ekip Karşı Karşıya

Bursaspor, son 5 lig maçında sadece 1 kez kazanabildi. Oynadığı son iki maçı da kaybeden Bursaspor, Türk Telekom önünde kazanarak, play-off hattındaki yerini korumak istiyor.

Türk Telekom ise beklentilerin bir hayli gerisinde kaldı. Oynadığı son 4 maçı da kaybeden Türk Telekom, Bursaspor deplasmanında kazanarak kendini biraz daha üst bölüme atmak istiyor. 

Bursaspor ile Türk Telekom arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 16’ncı hafta mücadelesi, Pazar 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarında.