Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Habertürk’ün Konuğu Oluyor

05.01.2024 - 13:46

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Habertürk’ün Konuğu Oluyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Habertürk’ün konuğu oluyor. Habertürk ekranlarında Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtlayacak Ali Koç, Süper Kupa mücadelesinde Suudi Arabistan’da yaşananlara da açıklık getirecek. Ali Koç özel röportajı Cuma (bugün) 22.00’de Habertürk TV’de.

Geçtiğimiz hafta oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi, yaşanan gelişmelerin ardından oynanamamış ve takımlar aynı gün İstanbul’a geri dönmüştü. Daha sonrasında yapılan açıklamalarda da konu netlik kazanmadı. Organizasyonda ne gibi aksaklıklar yaşandığı kamuoyuyla net biçimde paylaşılmadı.

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi sonrasında taraflardan birinin ilk kez ekranlara çıkacağı duyuruldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cuma 22.00’de Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtlayacak.

Mehmet Akif Ersoy Twitter’dan Röportajı Duyurdu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Habertürk TV’ye konuk olacağının duyurusu Mehmet Akif Ersoy tarafından yapıldı. Suudi Arabistan’da neler yaşandığını soracağını dile getiren Mehmet Akif Ersoy, şu ifadeleri kullandı:

Suudi Arabistan’da neler oldu? 
Takımlar sahaya neden çıkmadı? 
Adım adım kriz nasıl geldi? 
Kriz sonrası yaşanan tartışmaları nasıl değerlendiriyor?
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç, 
Haberturk TV’ye konuk oluyor.
Hepsini konuşacağız. 
Özel Röportaj bu akşam saat 22:00’de…



TFF ve Kulüpler Ortak Açıklama Yaptı

Suudi Arabistan’da mücadelenin oynanmaması üzerine TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray ortak bir açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada Suudi Arabistan tarafına teşekkür eden taraflar, karşılaşmanın oynanmayacağını duyurmuştu. Yapılan açıklama şu şekilde:

Kamuoyuna duyurulur,
Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz,
29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz. 
Türkiye Futbol Federasyonu
Fenerbahçe Spor Kulübü
Galatasaray Spor Kulübü