TRT Spor’da 2-4 Ocak Arasında Yayınlanacak İtalya Kupası Maçları Belli Oldu

01.01.2024 - 10:12

TRT Spor’da 2-4 Ocak Arasında Yayınlanacak İtalya Kupası Maçları Belli Oldu

İtalya Kupası’nın resmi yayıncısı TRT Spor, haftanın programını açıkladı. Kupada son 16 turu heyecanı TRT Spor’da yaşanıyor. 2-4 Ocak arasında toplam 4 karşılaşma TRT Spor’da futbolseverlerle buluşuyor.

İtalya Kupası maç yayınlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkan TRT Spor, 2-4 Ocak arasında yayınlayacağı karşılaşmaları açıkladı. Her hafta birçok mücadeleyi ekranlara getiren TRT Spor, toplam 4 karşılaşmayı yayın akışına aldı. 

İtalya Kupası’nda son çeyrek finalistler TRT Spor’da belli oluyor. Yayın akışının açıklanmasının ardından “İtalya Kupası son 16 turu maçları TRT Spor’da mı? TRT Spor İtalya Kupası’ndan hangi maçları yayınlayacak?” gibi sorular yanıt buldu.

Üç Günde Toplam 4 Karşılaşma TRT Spor’da

İtalya Kupası’nın tüm heyecanını ekranlara getiren TRT Spor, üç günde 4 mücadeleyi yayınlayacağını duyurdu. 

Salı günü yayınlara başlayacak TRT Spor, ilk maçta Milan ile Cagliari’nin keyifli kapışmasını ekranlara getirecek. Ligde zirve takibini sürdüren Milan’ın Cagliari’yi konuk ettiği bu mücadele, Salı 23.00’ten itibaren TRT Spor’da.

İtalya Kupası’nda Çarşamba günü ise iki karşılaşma naklen yayınlanacak. Önce Atalanta ile Sassuolo arasındaki mücadele futbolseverlerle buluşacak. Bu karşılaşmanın hemen ardından ligde ilk 4 yarışını devam ettiren Roma, Cremonese’yi konuk edecek. 

İtalya Kupası’nda son çeyrek finalist ise Perşembe günü oynanacak Juventus-Salernitana mücadelesiyle belli olacak. Ligde beklentileri aşan Juventus ile ligin dibinde yer almasına rağmen son haftalarda gelecek adına umut veren Salernitana arasındaki karşılaşma, Perşembe 23.00’te TRT Spor’da.

Salı
  • 23.00 Milan-Cagliari
Çarşamba
  • 20.00 Atalanta-Sassuolo
  • 23.00 Roma-Cremonese
Perşembe
  • 23.00 Juventus-Salernitana
 İtalya Kupası Son 16 Turu Maçları      

Çeyrek Finallerin 9-10 Ocak’ta Oynanması Planlanıyor

Salı ile Perşembe günleri arasında oynanacak 4 karşılaşmayla kupada son çeyrek finalistler belli olacak. Çeyrek finaller ise 9-10 Ocak’ta oynanacak ve kupada yarı final aşamasına geçilecek. Yarı finallerin Nisan ayında oynanması planlanıyor.

Coppa Italia’da her aşamayı ekranlara getiren TRT Spor, çeyrek final ve sonrasını da futbolseverlerle buluşturacak.