Saudi King’s Cup Çeyrek Finalden İtibaren TV8,5’ta

11.12.2023 - 14:17

Saudi King’s Cup Çeyrek Finalden İtibaren TV8,5’ta

Futbol yayınlarıyla dikkat çekmeyi başaran TV8,5, Saudi King’s Cup’ı ekranlara getireceğini duyurdu. Suudi Arabistan Kupası heyecanı çeyrek finalden itibaren TV8,5’ta olacak. Bugün oynanacak üç karşılaşma ile TV8,5 yayınlara başlayacak.

2023/24 sezonunda Hollanda Eredivisie ve Suudi Arabistan Ligi maçlarını ekranlara getiren TV8,5, Suudi Arabistan Kupası’nı da çeyrek finalden itibaren yayınlayacağını duyurdu. Suudi Arabistan Kupası’nda bugün başlayacak heyecan sezon sonuna kadar TV8,5’ta yaşanacak. TV8,5’un önümüzdeki dönemde yeni yayın haklarıyla sporseverlerin karşısına çıkması bekleniyor. TV8,5’un konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:

Saudi King's Cup'ın dev heyecanı, çeyrek finaller itibarıyla TV8,5 ekranlarında olacak!


Pazartesi 3 Maç TV8,5’ta

TV8,5, Pazartesi (bugün) ve 19 Aralık Salı günleri Suudi Arabistan Kupası’ndan 4 karşılaşmayı ekranlara getirecek. Pazartesi günü üç yarı finalist belli olacak. Son yarı finalist ise 19 Aralık Salı günü oynanacak mücadele sonunda ortaya çıkacak.

Pazartesi gününün açılışı 15.30’da yapılacak. Abha ile Al Khaleej kozlarını paylaşacak. Ardından ligde fırtına gibi esen Al Hilal, Al Taawoun ile karşı karşıya gelecek. Günün kapanışında ise Talisca, Mane ve Ronaldo gibi isimlerin formasını giydiği Al Nassr sahne alacak. Güçlü Al Nassr’ın rakibi ise Al Shabab olacak. Bu üç maç da TV8,5’tan naklen yayınlanacak.

TV8,5’ta Suudi Arabistan Kupası çeyrek finallerinin son maçı 19 Aralık Salı günü yayınlanacak. 19 Aralık Salı 17.45’teki Al Faisaly ile Al Ittihad arasındaki mücadele de TV8,5’ta olacak. Al Ittihad’ın fikstürüne bağlı olarak bu maçın ileri bir tarihe ertelenme ihtimali de bulunuyor.

TV8,5’un Suudi Arabistan Kupası’nda bugün yayınlayacağı karşılaşmalar için yaptığı paylaşım ise şu şekilde:

Abha - Al Khaleej
Al Hilal - Al Taawoun
Al Shabab - Al Nassr
Saudi King's Cup heyecanı, bugün üç maçla TV8,5 ekranlarında yaşanacak!
#KingsCup | #TV8Bucuk