BEIN LİNK Manchester United-Manchester City 29 Ekim CANLI MAÇ İZLE

29.10.2023 - 17:29

BEIN LİNK Manchester United-Manchester City 29 Ekim CANLI MAÇ İZLE

İngiltere Premier Lig’de bizi bu akşam muhteşem bir Manchester derbisi bekliyor. Şehrin iki güçlü ekibi Manchester United ve City, saat 18.30’da kozlarını paylaşıyor. Premier Lig’de haftanın maçı olarak gösterilen maçtan önce en popüler aramalar şöyle: City maçı izle, Manchester United maçı izle, Manchester United Manchester City canlı izle, Manchester United Manchester City canlı maç izle, Manchester United Manchester City maç izle, Manchester United Manchester City bedava maç izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Premier lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı kalitesiyle bu önemli müsabakaya dair tüm gelişmeleri okuyabilirsiniz.

MANCHESTER UNİTED-MANCHESTER CİTY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

manchester derbisi

Manchester United-Manchester City Canlı Yayın Linki 

Manchester United-Manchester City Maç İzleme Linki United ve City arasında oynanacak kritik müsabakaya Old Trafford ev sahipliği yapacak. Maç ülkemizde sadece beIN Sports HD 3 kanalından izlenebilecek.

 

Manchester United-Manchester City Maçı Canlı Takip

Manchester’ın dünyaca ünlü derbisinde canlı istatistik takibi yapmak isterseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

UNİTED-MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI TAKİP

MANCHESTER UNİTED-MANCHESTER CİTY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

City, Brighton’ı Devirdi

 haaland

Geçen sezon Arsenal’den şampiyonluğu son anda almayı başaran City, bu sezon kaybettiği sürpriz puanlara rağmen son derece rahat. Takımın ligin bir döneminde form tutup bir seri yakalaması elbette sürpriz olmayacaktır. Premier Lig’de üst üste 2 maçını kaybettikten sonra Brighton gibi sert bir takımı yendiler. City’nin üst üste 2 lig maçında kaybetmesi, son dönemde pek de rastlanır bir durum değil. Pep Guardiola’nın öğrencileri derbide güçlerini kanıtlamak zorunda. Çünkü lider Tottenham dün oynadığı maçı kazanarak maç fazlasıyla puan farkını 5’e yükseltti. Bu  arada City hafta arasında, Şampiyonlar Ligi arenasında Young Boys’ı 3 golle geçti. Takımda Kevin De Bruyne gibi büyük bir yıldızın sakat olduğunu anımsatalım.

Manchester United Toparlanıyor

 united

Bu sezon Manchester United’ı Galatasaray’la aynı grupta yer almasından dolayı yakından takip etme şansı buluyoruz. United 3 maç sonunda gruplarda tek galibiyetini Kopenhag’a karşı epey zorlanarak elde etti. Ligde ise tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kötü başladı. Şu anda zirve yarışından uzak kalmış durumdalar. Fakat yine de önlerinde hala uzun bir periyot bulunuyor. United gibi bir takımın bu kadar erken havlu atması elbette kabul edilemez. Nitekim son maçta da 3 puan alarak biraz olsun toparlandılar. United kazandığı maçlarda bile taraftarlarına ecel terleri döktürüyor. Örneğin 2-1 kazandıkları Brentford maçında 2 gol de uzatmada gelmişti. Maçta Martinez, Diallo ve Shaw gibi isimlerin sakatlık problemi devam ediyor.

İki Takım Arasındaki Son Maçlar

 derbi united city

Manchester United ve Manchester City arasındaki tarihi derbide yeni bir randevuya artık saatler kaldı. Genel tabloda United’ın galibiyet sayısında bariz bir üstünlüğü var. Neticede City ile alakalı yatırımların uzun yıllara yayılan bir tarihi yok. Son yıllarda oynanan maçlarda ise City bir adım önde. İki takım arasında oynanan son 5 resmi maçın 4 tanesinde gülen taraf City oldu. Son olarak bu 2 takım, FA Cup finalinde karşılaştılar. İlkay’ın da gol attığı maçı City 2-1 kazandı. Old Trafford’da geçen sezon oynanan maçta gülen taraf ise Manchester United olmuştu.