S SPORT LİNK Valencia-Fenerbahçe Beko 13 Ekim CANLI MAÇ İZLE

13.10.2023 - 20:24

S SPORT LİNK Valencia-Fenerbahçe Beko 13 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Eurolig’in 2’nci haftasında Fenerbahçe Beko, İspanya’nın Valencia takımına konuk oluyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile Valencia arasında oynanacak zorlu karşılaşma bu akşam saat 21.30’da başlıyor. Maç öncesinde basketbol severlerin yöneldiği aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Valencia maçı izle, Valencia Fenerbahçe Beko canlı izle, Valencia Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Valencia Fenerbahçe Beko maç izle, Valencia Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı farkıyla güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

VALENCIA-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Valencia Fenerbahçe Beko Maç Afişi

Valencia–Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki 

Valencia-Fenerbahçe Beko Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko’nun İspanya’daki zorlu randevusu S Sport üzerinden izlenebilecek.

Valencia-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Bu sezona etkili bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko’nun Valencia sınavına dair istatistik takibi yapmak isteyen kişiler, FB TV yayınından yararlanabilir.

VALENCİA-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko İyi Başladı

 ıtoudis açıklama

Eurolig’de temsilcimiz Fenerbahçe Beko, geçen sezonu ilk 8 içerisinde tamamladı ve play-off oynamaya hak kazandı. Play-off aşamasında ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Olympiakos’a 3-2 geçilen sarı lacivertliler, taraftarını mutlu eden bir mücadele örneği gösterdi. Aynı koçla ve büyük ölçüde aynı oyuncularla yoluna devam eden Fenerbahçe Beko’da Edwards, Booker, Bjelica gibi isimlerle yollar ayrıldı. Takımımız ilk hafta kendi salonunda, Datome’ye çok özel bir veda töreni düzenledi. Taraftarın oldukça coşkulu olduğu güne Wilbekin ve Guduric damga vurdu. İki yıldız da ağırlıklarını koyarak maçın kazanılmasında etkili oldular. Milano gibi dişli bir ekip karşısında kayıp yaşamayan Fenerbahçe Beko, yoluna 2’de 2 ile devam etmek istiyor.

Sarı Lacivertliler İzmir’de Kayıp

 fenerbahçe karşıyaka

Fenerbahçe her ne kadar Eurolig’e harika bir başlangıç yapmış olsa da aynı çizgiyi lig maçına taşıyamadı. Pınar Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe Beko, 84-79 yenildi. Son sezonlarda Fenerbahçe Beko’nun Karşıyaka deplasmanlarındaki kötü karnesi devam etmiş oldu. Bir ara çift haneli farklarla geriye düşen ekip, son çeyrekte oyuna tekrar ortak oldu ama bu mücadele galibiyet için yeterli olmadı. Bu yenilgi ile beraber Fenerbahçe Beko, 2023-2024 sezonundaki ilk resmi yenilgisini de tatmış oldu. Bu arada temsilcimizde Metecan’ın sakatlık problemi sürüyor.

Valencia Monaco’yu Devirdi

 valencia maç afişi

İspanya temsilcisi Valencia, Fenerbahçe Beko karşısında favori durumda değil. Fakat yine de bu salonda Fenerbahçe Beko’nun işi hiç de kolay olmayacaktır. Geçen sezon İspanya’da oynanan maçı Valencia 82-80 ile geçmeyi bilmişti. Alex Mumbru liderliğindeki takımın ilk 8 yapması zor görünüyor ama özellikle iç sahada her takımı zorlayacak agresif bir yapıları var. İlk hafta Monaco’yu evlerine elleri boş gönderdiler. Fransa temsilcisini 70-65 ile geçen Valencia oldukça moralli. Valencia; Chris Jones, Brandon Davies ve Semi Ojeleye gibi etkili isimleri kadrosunda bulunduruyor.