BEIN LİNK Kasımpaşa–Fenerbahçe 8 Ekim CANLI MAÇ İZLE

08.10.2023 - 17:56

BEIN LİNK Kasımpaşa–Fenerbahçe 8 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasına lider giren Fenerbahçe, bir başka İstanbul temsilcisi olan Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Bu akşam saat 19.00’da start alacak zorlu karşılaşmaya Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu ev sahipliği yapacak. Kasımpaşa Fenerbahçe maçından önce futbol severlerin öne çıkardığı aramalar şu şekilde: Kasımpaşa maçı izle, Kasımpaşa Fenerbahçe canlı izle, Kasımpaşa Fenerbahçe canlı maç izle, Kasımpaşa Fenerbahçe maç izle, Kasımpaşa Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Güncel detaylar ve canlı yayın bilgileri için içeriğimizden yararlanabilirsiniz.

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kasımpaşa Fenerbahçe Maç Afişi

Kasımpaşa-Fenerbahçe- Maçı Canlı Yayın Linki 

Kasımpaşa-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin zorlu Kasımpaşa karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyenler, ligin resmi yayıncısı beIN Sports HD 1 kanalına yönelebilir.

Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Kasımpaşa’yı yenerek serisini sürdürmek istiyor. Maça dair canlı istatistikler FB TV yayınında olacak.

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Slovakya’da Hata Yapmadı

 king fenerbahçe

Fenerbahçe, İsmail Kartal önderliğinde sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Bir önceki döneminde yaptığı etkinin çok daha fazlasına tanık oluyoruz. İsmail Kartal, Ali Koç’un beklentilerine şu ana dek başarılı bir şekilde yanıt verdi ancak sezon sonunda takım, şampiyon olamazsa taraftar nezdinde bu emeklerin pek bir anlamı olmayacak. Taraftar, 2014’ten bu yana şampiyonluk kazanamayan takımlarına karşı artık epey öfkeli. Sarı lacivertliler, ligde olduğu kadar Avrupa’da da epey iddialı ilerliyor. On olarak hafta arasında Trnava’yı deplasmanda 2-1 ile devirdiler. Bu sayede takım rubunda 6 puanla liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe Seri Rekoruna Koşuyor

 antrenman fenerbahçe

Fenerbahçe bu sezon çıktığı 15 resmi maçta da galip geldi. Bu 15 maçlık galibiyet serisinin 7 tanesi lig, 8 tanesi ise Avrupa organizasyonlarına ait. Hatta geçen sezonun son Avrupa maçı olan Sevilla karşılaşmasını da temsilcimiz sahasında kazandığı için Avrupa özelindeki serinin 9 maça çıktığını söyleyebiliriz. 9 maçlık Avrupa galibiyet serisi, Türk takımları için yeni bir rekor. Hatırlanacağı üzere Galatasaray’ın geçtiğimiz sezonun içerisinde 15 maçlık bir kazanma serisi vardı. Fenerbahçe şimdi Avrupa rekorundan sonra ligde en uzun soluklu galibiyet serisine uzanmak istiyor. Bu arada arı lacivertliler ligde son olarak Rizespor’u 5 golle geçmişti.

Kasımpaşa Toparlandı

 kasımpaşa teknik direktörü

İstanbul ekibi Kasımpaşa, sezona pek de istediği gibi bir başlangıcı yapamadı ancak son 2 hafta alınan güzel sonuçlarla kara bulutlar dağıldı diyebiliriz. Kasımpaşa geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’ye karşı oynadığı 2 maçı da kaybetmişti. Özellikle Kasımpaşa’nın sahasında oynanan maçta takım çok ağır bir yenilgi almıştı. Resmi maçlarda Kasımpaşa’nın Fenerbahçe’ye karşı 6 maçlık bir mağlubiyet serisi söz konusu. Bu arada Kasımpaşa geçtiğimiz hafta Karagümrük’ü deplasmanda devirmeyi başardı. Ondan önceki haftada ise Adana Demirspor gibi sağlam bir ekibi yenmeyi başarmışlardı.