EXXEN LİNK Galatasaray-Molde 29 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

29.08.2023 - 16:49

EXXEN LİNK Galatasaray-Molde 29 Ağustos CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray ve Molde, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçı bu akşam saat 22.00’de başlayacak. Bu önemli maça Rams Park ev sahipliği yapacak. Maç öncesi popüler aramaları şöyle sıralayabiliriz: Galatasaray maçı izle, Molde maçı izle, Galatasaray Molde canlı izle, Galatasaray Molde canlı maç izle, Molde Galatasaray maç izle, Galatasaray Molde maçı izle, Exxen TV maçı online izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle. Spor Ekranı kalitesiyle güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

GALATASARAY-MOLDE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray molde maç afişi

Galatasaray-Molde Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray-Molde İzleme Linki Galatasaray ve Molde’nin kapışacağı kritik rövanş maçını Exxen dijital programından izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Molde Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Galatasaray gruplara kalmak için bugün çok kritik bir müsabakaya çıkıyor. Galatasaray Molde maçını canlı takip etmek adına GS TV’yi değerlendirebilirsiniz.

GALATASARAY-MOLDE MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Turu Araladı

 okan buruk

Ülkemizi Devler Ligi’nde grup aşamasında temsil etmek isteyen Galatasaray, çok önemli bir avantaj yakalamış durumda. Norveç gibi zorlu bir deplasmandan 3-2’lik galibiyetle dönen Cimbom, oyuna oldukça tutuk başlamıştı. Fakat özellikle de Icardi’nin kalitesi, oyunun lehimize dönmesinde epey etkili oldu. Maçta geriye düşmemize rağmen Icardi, Yunus ve Fredrik Midtsj’nun attığı goller, oyunun bize dönmesini sağladı. Golün uzatma dakikalarında gelmesi, sevinci daha da pekiştirdi. Okan Buruk önderliğindeki Galatasaray, bu maçta berabere bile kalsa gruplara kalıyor.

Galatasaray’ın Lig Maçı Ertelendi

 galatasaray antrenman

Galatasaray, Adana Demirspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin grup aşamasına kalmaları adına TFF, takımların hafta sonundaki maçlarını erteledi. Dolayısıyla Galatasaray’ın bu maça çok daha dinç çıkması bekleniyor. Sarı kırmızılı ekip, daha önceki turlarda Zalgiris Vilnius ve Olimpija Ljubljana takımlarını elemişti. Bu arada ev sahibi ekipte Yunus Akgün, birkaç gün önce Leicester City’ye kiralandı. Yunus, son dönemlerde yüksek form durumuyla fark yaratmıştı.  Yeni tranferlerden Hakim Ziyech, bu maçın kadrosunda olmayacak. Zaha’nın ise sakatlık probleminden dolayı oynaması beklenmiyor.

Molde Son Dakikada Yıkıldı

 molde basın toplantısı

Galatasaray’ın play-off turundaki rakibi olan Molde, saha ve taraftarı avantajını iyi kullanamadı. Maça çok iyi başlayıp öne geçmelerine rağmen ilk yarının sonlarına doğru gelen goller engel olamadılar. Norveç ekibi de hafta sonu tıpkı Galatasaray gibi dinlenme şansı buldu. Federasyon, İstanbul deplasmanı öncesinde oynanacak lig maçını erteledi. Bu anlamda futbol severler, fizik gücü iyi olan 2 ekibin karşılaşmasına tanık olacak. Erling Moe’nun takımı daha önceki turda Klaksvik ekibini elemişti. İzlanda ekibi karşısında zaman zaman zorlansalar da play-off turuna bir şekilde adını yazdırmıştı. İstanbul deplasmanı öncesinde Norveç ekibinde ciddi bir sakatlık söz konusu değil.