Genk-Adana Demirspor Konferans Ligi Ön Eleme Play-off Turu Maçı TV8,5’ta

21.08.2023 - 11:04

Genk-Adana Demirspor Konferans Ligi Ön Eleme Play-off Turu Maçı TV8,5’ta

Konferans Ligi’ndeki temsilcimiz Adana Demirspor, play-off turunda Genk ile karşılaşıyor. Belçika’da oynanacak ilk maç, TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Perşembe 21.00’deki Genk-Adana Demirspor Konferans Ligi ön eleme play-off turu maçı, TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Belçika’nın güçlü ekiplerinden Genk ile iki ön eleme turunu da başarıyla geçen temsilcimiz Adana Demirspor, Konferans Ligi gruplarına kalmak için karşı karşıya geliyor. Genk ile Adana Demirspor arasındaki ilk maç, TV8,5 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Perşembe 21.00’deki mücadeleyi TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Genk-Adana Demirspor maçını yayın akışına alan TV8,5, “Genk-Adana Demirspor şifresiz mi? Genk-Adana Demirspor hangi kanalda?” gibi sorulara yanıt verdi.

Yediğimiz Goller Üzücüydü

Osijek önünde iç sahada 5-1’lik galibiyet alan Adana Demirspor, deplasmanda rakibine 3-2 mağlup oldu ve Konferans Lig play-off turuna yükseldi. Adana Demirspor’un 3-1 kaybettiği mücadelenin ardından teknik direktör Patrick Kluivert açıklamalarda bulundu.

Osijek’in direkt gol atmak için önde baskı yapacağını ve sert oynayacaklarını biliyorduk. Maçın ilk 20 dakikasında bizden daha iyilerdi. Ancak sonrasında biz maça konsantre olduk ve kendi oyunumuzu oynadık. Yediğimiz goller üzücüydü ancak ilk maçta iyi bir sonuç aldığımız için mutluyduk. Hedefimiz turu geçmekti. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Hedefimize ulaşmış olduk. Böyle bir maç olacağını biliyorduk.
Genk karşılaşması için bütün gereken hazırlıkları yapacağız. Stratejimizi belirledikten sonra en iyi 11 ile sahaya çıkacağız. Bu maçta da kendi hatalarımızdan çıkartmamız gereken dersleri alacağız.


Genk Avrupa’da Hayal Kırıklığı Yarattı

Belçika’nın iddialı ekiplerinden Genk, Şampiyonlar Ligi 2’nci ön eleme turuyla Avrupa macerasına başladı. Burada Servette karşısında istediği oyunu oynamayan Genk, turnuvaya veda etti. 

Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunda ise rakip Olympiakos’tu. Deplasmanda 1-0 kaybeden Genk, iç sahada 1-1’lik sonuçla sahadan ayrıldı ve Avrupa Ligi’ne de veda etti. Avrupa’da 2023/24 sezonunda çıktığı tüm eşleşmeleri kaybeden Genk, Konferans Ligi gruplarına kalmak için temsilcimiz Adana Demirspor’u mağlup etmeye çalışacak.

Genk-Adana Demirspor Konferans Ligi ön eleme play-off turu ilk maçı, Perşembe 21.00’den itibaren TV8,5’ta.