BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Partizan-Anadolu Efes 16 Aralık S SPORT LİNK

16.12.2022 - 18:52

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Partizan-Anadolu Efes 16 Aralık S SPORT LİNK

Eurolig’deki önemli temsilcimiz Anadolu Efes, bu akşam Sırbistan ekibi Partizan ile kozlarını paylaşıyor. Bu önemli maça Belgrad şehrindeki Stark Arena ev sahipliği yapıyor. Maç öncesi popüler arama sonuçlarının şu şekilde oluştuğunu söylemek mümkün: Anadolu Efes maçı izle, Zalgiris Kaunas maçı izle, Anadolu Efes Zalgiris Kaunas canlı izle, Anadolu Efes Partizan canlı maç izle, Anadolu Efes Partizan maç izle, Anadolu Efes Partizan bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair güncel gelişmeleri sizler için derlemeye çalıştık.

PARTİZAN ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

partizan efes maçı

Partizan–Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Partizan-Anadolu Efes İzleme Linki Son şampiyon Anadolu Efes ve Partizan takımlarının kozlarını paylaşacağı zorlu maç, S Sport ekranlarında yer alacak.

Partizan-Anadolu Efes- Maçı Canlı Takip

Ergin Atman önderliğindeki Anadolu Efes, Eurolig’in acemi takımı Partizan’ın salonuna konuk oluyor. Maç istatistiklerini anlık olarak takip etmek için Eurolig resmi sitesine yönelebilirsiniz.

PARTİZAN-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes İkinci Yarıda Teslim Oldu

 efes eurolig

Anadolu Efes, sezon başındaki görüntüsünün aksine son haftalarda müthiş bir form yakalamıştı. Fakat ne yazık ki Efes’in serisi bu hafta son buldu. Çift maç haftasının ilk ayağında kendi salonunda Baskonia takımını ağırlayan temsilcimiz, oyuna son derece hızlı başladı. Buna rağmen Baskonia’nın ikinci yarıdaki geri dönüşe izin veren Efes, maçtan 78-83 mağlup ayrıldı. Efes’in bu maçın ilk yarısında bir ara farkı 15’e dek çıkardığını anımsatalım.  Bu maçta Micic’in 17 sayı, M’Baye’nin ise 16 sayılık katkısı maçı kurtarmak için yeterli olmadı.

Partizan Kazanmayı Unuttu

 partizan eurolig

Bu sezon Eurolig’e yıllar sonra geri dönmeyi başaran Partizan, üst üste iki İstanbul takımıyla oynayacak. Anadolu Efes geçen hafta Nando De Colo önderliğindeki Asvel ile deplasmanda karşılaştı. De Colo’nun şov yaptığı maçta Partizan mağlubiyet serisine bir halka daha ekledi. Maçı 91-87 kaybeden Partizan, bir Obradovic takımına yakışmayacak düzeyde kötü savunma yapıyor. Bu sonuçla beraber Partizan üst üste 5’inci yenilgisini almış oldu. Toplamda 9’uncu kez kaybeden Partizan, play-off ihtimalinden gittikçe uzaklaşıyor. Obrdovic’in çalıştırdığı takımlar için bu pek de görülmüş bir durum değil. Bu noktadan sonra Partizan’ın bir seri yakalayıp yakalayamayacağı merak konusu. Takımda Lessort, LeDay, Nunnaly ve Exum gibi çok etkili isimler söz konusu.

İki Takım Arasındaki Son Resmi Maç 2011’de

efes clyburn

Partizan ve Efes arasındaki maçın bir diğer önemli tarafı da Ergin Ataman ve Obradovic arasındaki rekabet. Bilindiği üzere iki başarılı koç, Efes ve Fenerbahçe Beko maçlarında sık sık karşı karşıya geliyordu. Hatta bir dönem bu ikili arasında ciddi atışmalar söz konusuydu. Her iki koçun da bu maça özel bir anlam atfettiği açık. Konsantrasyon düzeyinin yüksek olması beklenen maçın favorisi elbette Anadolu Efes. Bu arada iki takım arasındaki son Eurolig maçının 2011 yılında olduğunu görüyoruz. O maçı Efes salonunda 67-58 kazanmıştı. Son 8 resmi maçın 7 tanesini kaybeden Obra’lı Partizan, bu maçta arkasına müthiş bir taraftar desteği alacak.