Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 26-28 Ağustos

26.08.2022 - 08:34

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 26-28 Ağustos

Futbol, basketbol, tenis, motor sporları ve voleybolda birçok önemli müsabaka sporseverleri bekliyor. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 26-28 Ağustos listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü bir maç dışında aslında çok ilgi çekici durmayan bir maç programı var. Günün izlemeye değer maçları şu şekilde:

21.00 Gaziantep FK-Antalyaspor: Gaziantep FK ligin yenilgisiz ekiplerinden biri. Bu sezon geçtiğimiz sezonun aksine deplasmanlarda kaybetmeyerek başladılar. Maxim önderliğinde göze hoş gelen bir oyun da oynuyorlar. Antalyaspor ise geçtiğimiz hafta görkemli bir galibiyet aldı ve 3 maç sonunda puanını 6’ya yükseltti. Sonucu merakla beklenen bu mücadele, beIN Sports 1’de.

21.45 Lazio-Inter: Sorunlu bir başlangıç yapan Lazio, ikide iki ile sezona giriş yapan Inter’i konuk ediyor. Lazio’nun sonuçlar açısından bir sorunu görünmese de oyun geçen senenin üzerinde değil. İlerleyen haftalarda sorun yaşamaları muhtemel. Inter ise belli bir standardı korumuş görünüyor. Haftanın en keyifli mücadelelerinden Lazio-Inter karşılaşmasını, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz.

22.00 Ajaccio-Lille: Geçtiğimiz hafta farklı mağlubiyet yaşayan Lille, ligde 3 maç sonunda 1 puanda kalan Ajaccio’ya konuk oluyor. Rennes deplasmanında aslında iyi bir oyun ortaya koydular ama penaltı kaçırdıkları maçta puan alamadılar. Lille ise iyi başladığı sezonda PSG’ye tosladı. Bu keyifli karşılaşmanın adresi, beIN Sports 4.
1 spor ekranı 26.8.2022.webp      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü voleybol ile açıyoruz. Ardından rotamız Almanya ve İtalya oluyor. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

12.00 Türkiye-Çin: Erkekler Voleybol Dünya Şampiyonası’nda ilk rakip Çin. Maçın favorisi görünsek de Çin’in etkili silahları olduğu biliniyor. Gruptan çıkmak için ilk maçı kazanmak oldukça önemli. Bu keyifli mücadeleyi, TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

16.30 Hertha Berlin-Borussia Dortmund: Hertha Berlin sezona kötü bir başlangıç yaptı. Öte yandan geçtiğimiz hafta Gladbach karşısında aslında o kadar da kötü oynamadılar. Toparlama potansiyelleri olduğu sezildi. Dortmund ise 3 maç sonunda oyun açısından felaket görüntüde ama buna rağmen 6 puan çıkardılar. Biraz şanslı olsalar geçtiğimiz hafta çok kötü oynadıkları Werder Bremen maçını da kazanacaklardı. Bu bakımdan eğlenceli geçeceğini düşündüğümüz bu karşılaşmayı, Tivibu Spor 2 ve beIN Sports 4 ekranlarından takip edebilirsiniz.

19.30 Juventus-Roma: Geçtiğimiz hafta Sampdoria karşısında insanları uyutan oyununa geri dönen Juventus, 2’de 2 yapmasına rağmen özellikle Cremonese karşısında sorun yaşayan Roma’yı konuk ediyor. İlk iki haftadaki görüntüleri bu maçın çok eğlenceli geçeceğini bizlere düşündürtmüyor ancak Mourinho’nun kenarda olduğu her Juventus maçı farklı aksiyonlara gebe. Juventus-Roma mücadelesi, bu yüzden saha içi olmasa bile saha dışında bir eğlence vaat ediyor. Karşılaşmayı, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.
2 spor ekranı 26.8.2022.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü birçok organizasyonu ve maçı dışarıda bırakmak durumunda kaldık. F1, PSG-Monaco ve Fiorentina-Napoli dışarıda bıraktığımız müsabakalardan birkaçı. Günün öne çıkan maçları ise şu şekilde:

16.00 Nice-Marsilya: Lucian Favre yönetiminde Nice, sezona felaket bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta Clermont karşısında son 25-30 dakika baskı kuracaklarını hissettirdiler ama burada da iki kırmızı kart gördüler. Marsilya’da ise sorunlar daha farklı. Tudor’un oyuncu grubuyla anlaşamadığı bariz. Son maçta da Cengiz Ünder’i sonradan oyuna alıp 15 dakika sonra oyundan alması Tudor’a tepkilere sebep oldu. Maçtan sonra Tudor yapacak başka bir şeyi olmadığını açıklayıp, üzücü bir durum yaşandığının farkında olduğunu belirtti. Her şeyiyle eğlenceli geçmeye aday bu mücadelenin adresi, beIN Sports Max 2.

20.00 Türkiye-Sırbistan: FIBA Dünya Kupası eleme maçlarında Türkiye, Letonya sonrasında Sırbistan ile karşılaşıyor. Galibiyet almak Dünya Kupası yolunda önemli bir adım atmak anlamına gelecek. Bu keyifli müsabakanın adresi, NTV.

21.45 Trabzonspor-Galatasaray: İlk üç hafta sonunda oyun açısından tatmin etmeyen iki ekip Trabzon’da karşı karşıya geliyor. Bu maçta kayıp yaşayan ekip için zorlu bir süreç ortaya çıkabilir. Bu yüzden kontrollü bir oyun tercih edilebilir. Öte yandan erken bir gol oyunun çok farklı bir boyuta ulaşmasını sağlayabilir. Keyifli geçmesi beklenen bu mücadele, beIN Sports 1 ekranlarında olacak.
3 spor ekranı 26.8.2022.jpg      

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1. Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarında Erkekler Voleybol Dünya Şampiyonası maçları ekranlara gelecek.

NTV’de Türkiye-Sırbistan Dünya Kupası eleme maçı, Pazar 20.00’den itibaren basketbolseverlerle buluşacak.

Dijital platformlar ise sezon başı itibarıyla kısır bir dönemde. Yayınlanacak müsabakalar şu şekilde sıralanıyor:

USL Championship: USL Championship Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.