Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Kura Çekimleri TV8,5’ta

23.08.2022 - 07:03

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Kura Çekimleri TV8,5’ta

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde grup aşamasına geçiliyor. Salı ve Çarşamba günü oynanacak maçların ardından Şampiyonlar Ligi’nde, Perşembe günü oynanacak maçların ardındansa Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde yer alacak takımlar belli oluyor. Grup aşamasını belirleyecek kura çekimleri ise TV8,5’tan naklen yayınlanıyor.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayıncısı EXXEN, bu sezon şifresiz yayınlarını arttıracak. TV8,5 ekranlarından maç yayınları futbolseverlerle buluşacak. Sezon boyunca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nin tüm heyecanı TV8,5’ta yaşanacak. Sezon öncesinde play-off maçlarını ekranlara getiren TV8,5, kura çekimini de naklen yayınlayacak.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi Perşembe günü 19.00’da gerçekleşecek. 18.00’den itibaren TV8,5’tan kura çekimini izleyebileceksiniz. Avrupa Ligi kura çekimi Cuma günü 14.00’te, Konferans Ligi kura çekimi ise Cuma günü 15.30’da TV8,5 ekranlarında olacak.
1 kura çekimi 23.8.2022.webp      

En Az 3 Temsilcimiz Avrupa’da Mücadele Edecek

Türkiye’den en az üç ekip Avrupa’da mücadele etmeyi garantiledi. Sadece Başakşehir’in Avrupa’da olup olmayacağı netlik kazanmadı. Başakşehir’in Antwerp’i elemesi durumunda temsilcilerimizin sayısı 4’e yükselecek.

Temsilcilerimizin Avrupa’da mücadele etmesi garanti olsa da hangi ligde boy gösterecekleri hafta içi oynanacak maçların ardından belli olacak.

Çarşamba günü temsilcimiz Trabzonspor, Kopenhag’ı konuk edecek. 22.00’de başlayacak mücadele EXXEN’den naklen yayınlanacak. 2-1’in rövanşında Trabzonspor’un turu geçmesi durumunda temsilcimiz adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdıracak. Trabzonspor’un rakipleri de Perşembe günü 19.00’daki kura çekimi ile belli olacak. Trabzonspor’un Kopenhag’a elenmesi durumunda ise temsilcimiz Avrupa Ligi’nde mücadele edecek. Bu durumda Trabzonspor’un rakipleri Cuma 14.00’teki kura çekimiyle netlik kazanacak.

Perşembe günü ise 3 temsilcimiz sahne alacak. Fenerbahçe-Austria Wien’i elerse Avrupa Ligi’nde yer alacak. Elenmesi durumunda ise Konferans Ligi’nde boy gösterecek. Bir diğer temsilcimiz Sivasspor da Malmö karşısında tur kovalayacak. 3-1’in rövanşında Sivasspor’un turu geçmesi temsilcimizin Avrupa Ligi’nde yer almasını sağlayacak. Temsilcimizin elenmesi durumunda ise yeri Konferans Ligi olacak.

Şampiyonlar Ligi kura çekimini Perşembe 19.00’dan, Avrupa Ligi kura çekimini Cuma 14.00’ten ve Konferans Ligi kura çekimini Cuma 15.30’dan itibaren TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.