BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Erzurum BB-İstanbulspor 25 Mayıs TRT Spor LİNK

25.05.2022 - 15:21

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Erzurum BB-İstanbulspor 25 Mayıs TRT Spor LİNK

TFF 1.Lig’de bugün itibarıyla play-off maçları başlıyor. Yarı final kapsamında Erzurum BB ile İstanbulspor takımları birbirlerine rakip oluyor. Kıran kırana geçmesi beklenen maç bu akşam saat 18.30’da başlıyor. Kazım Karabekir Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma öncesinde dikkat çeken aramalar şu şekilde: Erzurum BB maçı izle, İstanbulspor maçı izle, Erzurum BB İstanbulspor canlı izle, Erzurum BB İstanbulspor canlı maç izle, Erzurum BB İstanbulspor maç izle, Erzurum BB İstanbulspor bedava maç izle, Erzurum BB maçı canlı izle, Trt Spor link, online futbol, bedava TFF 1.Lig izle, ücretsiz maç linkleri. Maça dair her türlü detayı sizler için derlemeye çalıştık.

ERZURUM BB-İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

erzurum bb maç görseli

Erzurum BB-İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Erzurum BB-İstanbulspor İzleme LinkiTFF 1.Lig’in iki önemli ekibi finale çıkmak adına Erzurum’da karşılaşıyor. İlk maç TRT Spor ve Bein Sports HD 1 kanallarından futbol severler ile buluşacak.

Erzurum BB-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

Erzurum BB İstanbulspor müsabakasını izlerken diğer yandan da canlı istatistik takibi yapmak isterseniz yayıncı kuruluşun resmi web sitesinden faydalanmanız mümkün.

ERZURUM BB İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Erzurum BB Saha Fırsatını Kullanmak İstiyor

erzurumspor antrenmanı

Erzurum BB, özlemi içerisinde olduğu Süper Lig’e geri dönmek istiyor. Muzaffer Bilazer’in öğrencileri play-off potasına girmeyi garantiledikten sonra bariz şekilde düşüşe geçti. Yine de play-off aşamasında söz konusu düşüş pek kriter almamak gerekiyor. Zira oyuncuların aklı uzun zamandan bu yana buğun oynanacak olan bu kritik karşılaşmadaydı. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Erzurum BB, ligi 5’inci basamakta tamamladı. Son hafta rotasyonlu bir kadroyla maçlara çıkan Dadaşlar, bu maça taraftarından önemli bir destek görecek. Ligin normal sezondaki son maçını 4-0 gibi çarpıcı bir skorla kaybettiler.

İstanbulspor Ligi 4’üncü Sırada Tamamladı

istanbulspor maç görseli

Sarı siyahlı İstanbul ekibi, TFF 1.Lig’i 4’üncü basamakta noktaladı. Puan durumunu 60 puanla kapatan ekip, ilginç bir şekilde son 3 maçından da beraberlikle ayrıldı. Play-off potasına girerek Erzurum BB gibi dişli bir takımla eşleşen İstanbulspor, Süper Lig’de 20 yıla yaklaşan özleme son vermek istiyor. Hafta sonu bu maçın rövanşı İstanbul’da oynanacak. Rakip takıma kıyasla ciddi bir taraftar desteğinden yoksun olan İstanbulspor, buradan en kötü olasılıkla beraberlikle dönmek istiyor. İstanbulspor takımı oynadığı son iki maçta da gol sevinci yaşayamadı. Bu maçta da kontrollü bir futbol oynamaları bekleniyor.

Diğer Eşleşme Eyüpspor-Bandırmaspor Arasında

istanbulspor maç görseli

TFF 1.Lig play-off yarı finallerinin diğer ayağında Eyüpspor ve Bandırmaspor karşı karşıya gelecek. Dolayısıyla finalde iki İstanbul takımının eşleşme olasılığı söz konusu. Play-off finali önümüzdeki hafta tarafsız bir sahada oynanacak. Bu arada Erzurum BB ve İstanbulspor takımları sezon içerisinde iki defa karşılaştı. Bu iki maçta da gülen taraf Erzurum BB takımı oldu. Her iki takımda bu kritik maç öncesinde ciddi bir sakatlık ya da ceza söz konusu değil. Deplasman ekibinde İbrahim Yılmaz attığı 16 golle ön plana çıkan isim. Erzurum BB takımında ise Nijeryalı Aaron, bulduğu 9 golle dikkat çekiyor. Ayrıca Eren Tozlu da ileri hatta takımı adına bu sene önemli işlere imza atan bir diğer oyuncu durumunda.


Erzurum BB-İstanbulspor Muhtemel 11'ler

BB Erzurumspor: Szumski, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Mücahit Albayrak, Estrela, Hasek, Novikovas, Emircan, Eren Tozlu, Olanare

İstanbulspor: Alperen, Kağan, Ologo, Emrecan, Oğuzhan, Tuncer Duhan, Muammer, Rroca, Melih, Topalli, İbrahim Yılmaz