8-9-10 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

08.04.2022 - 13:22

8-9-10 Nisan Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Avrupa’da ve ülkemizde büyük maçların oynanacağı 8-9-10 Nisan tarihlerinde Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü sporseverler mecburen önerdiğimiz karşılaşmaları dönüşümlü izlemek zorunda. Günün dikkat çekici maçları şu şekilde:

20.00 USK Prague-Fenerbahçe: Euroleaugue Kadınlar Final Four’da son finalist belli oluyor. Temsilcimiz Fenerbahçe ile USK Prague kozlarını İstanbul’da paylaşıyor. Bu keyifli mücadele, TRT Spor Yıldız ve EuroLeague Women Youtube kanalında.

21.45 Real Madrid-Bayern Münih: Play-offlar öncesinde oldukça formsuz görünen Real Madrid, play-offta neler yapacağı merak edilen Bayern Münih’i konuk ediyor. İki takım da play-offlar öncesinde rakiplerine bir mesaj yollamak isteyecektir. Bu da beklentilerin ötesinde keyifli bir maç izlememizi sağlayabilir. Euroleague’de normal sezonun son haftasındaki Real Madrid-Bayern Münih mücadelesini, beIN Sports 4’ten takip edebilirsiniz.

22.00 Lorient-St. Etienne: Fransa Ligue 1’de küme düşme hattını yakından ilgilendiren bir maçla kapanışı yapıyoruz. Lorient, Moffi ve Kone gibi birçok takımda oynayabilecek hücumculara sahip. Ancak bu sezon istikrardan uzak göründüler. St. Etienne ise son dönemde daha iyi sonuçlar alsa da bir türlü alt sıralardan kurtulamadı. Bu keyifli mücadeleyi, beIN Sports Max 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.
                      1 spor ekranı 8.4.2022.webp

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü eğlenceli geçmeye aday üç karşılaşmayı sizler için seçtik. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

14.30 Everton-Manchester United: Bu sezon alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Everton, ilk 4 iddiasını devam ettirmek isteyen Manchester United’ı konuk ediyor. Ligin her iki bölümünü de yakından ilgilendiren bu mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ın yanı sıra İctimai TV’de.

17.00 Watford-Leeds United: Devre arasında yaptığı hamlelerle aslında düşeceğini belli ölçülerde kabullenen Watford, Southampton’ı deplasmanda mağlup edince yeniden umutlandı. Leeds United mücadelesi onlar adına kazanılması gereken maçlardan biri haline geldi. Leeds United ise son haftalarda aldığı sonuçların ardından biraz olsun güvenli bölgeye ulaştı. Tekrar tehlike bölgesine girmemek için bu maçtan puan veya puanlar almak zorundalar. Bu kritik mücadele, S Sport Plus’ta.

20.30 Beşiktaş-Alanyaspor: Sezonun bu noktasında hangi eşleşmeyi görmek istersiniz diye sorulsa geriden oyun kuran bir takımla, kaleciye kadar pres yapmaya çalışan bir takımın eşleşmesini izlemek isteriz diye yanıt veren çok olacaktır. Beşiktaş-Alanyaspor maçı, tam da böyle bir karşılaşma. Valerian Ismael ile pres yoğunluğunu arttıracağının sinyallerini ilk maçtan veren Beşiktaş ile birtakım soru işaretlerinin halen fazlaca olduğu ama bu dönemde iyi sonuçlar alan Farioli’nin Alanyaspor’u arasındaki mücadele, beIN Sports 2’de.
2 spor ekranı 8.4.2022.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü Avustralya GP’sini ve Kadınlar Euroleague final maçını pas geçmek durumunda kaldık. UFC, İngiltere Premier Lig ve Türkiye Süper Ligi’nden üç karşılaşmayı seçtik.

06.00 Gilbert Burns-Khamzat Chimaev: UFC’de mükemmele yakın bir gece dövüş sporları tutkunlarını bekliyor. Gecenin ana maçında Volkanovski, “The Korean Zombie” karşısında kemerini korumaya çalışacak. Bu maçın hemen öncesinde ise Sterling ile Yan karşı karşıya gelecek ve bir kemer daha sahibini bulacak. Ancak bu maçların ötesinde herkesin merak ettiği maç Gilbert Burns ile Khamzat Chimaev arasında oynanacak. Chimaev, çıktığı maçlarda henüz darbe dahi almadan rakiplerini bitirdi. Ürkütücü şekilde kemere doğru gidiyor. Burns ise Chimaev’i durduracağını söylüyor. Bu eğlenceli müsabaka, S Sport Plus’ta.

18.30 Manchester City-Liverpool: Premier Lig’de, hatta dünyada haftanın maçı Manchester City ile Liverpool arasında oynanacak. İki ekibin arasındaki puan farkı sadece 1. Manchester City’nin bu maçı kazanması, şampiyonluk yolunda dev bir adım atması anlamına gelecek. Bu dev maçı, S Sport ve S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

20.30 Fenerbahçe-Galatasaray: Türkiye’de haftanın maçında Fenerbahçe’nin konuğu Galatasaray. Form grafiğini yukarı çeken ve iyi sonuçlar almayı sürdüren Fenerbahçe ile geçtiğimiz hafta kazanarak artık tamamen iddiasız kalan Galatasaray arasındaki bu dev maç, beIN Sports 1 ekranlarında olacak.               3 spor ekranı 8.4.2022.webp

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da FIBA Kadınlar Euroleague Final Four heyecanı yaşanacak. Ayrıca Cumartesi 13.00’teki Merkezefendi Belediyesi-Büyükçekmece ve 20.15’teki Bursaspor-Bahçeşehir Koleji BSL maçlarını da TRT Spor Yıldız’da takip edebilirsiniz.

A Spor, Cumartesi günü Premier Lig’den 17:00’da Southampton-Chelsea karşılaşmasını şifresiz yayınlayacak. Şifresiz ekranlara gelecek mücadele, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Tivibu Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak. Belçika Pro League’den de bir karşılaşmanın şifresiz yayınlanması bekleniyor.

beIN Sports Haber Cuma 20.00’deki Fenerbahçe Beko-Panathinaikos karşılaşmasını şifresiz yayınlayacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Mallorca-Atletico Madrid: D-Smart Youtube

USL Championship: USL Championship Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.