CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş Gaziantep FK 14 Ocak Bein LİNK

14.01.2022 - 16:16

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş Gaziantep FK 14 Ocak Bein LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 21’inci haftası, Beşiktaş Gaziantep FK maçı ile açılıyor. İstanbul Vodafone Park’ta oynanacak olan maç, bugün saat 20.00’da başlıyor. Arda Kardeşler’in düdük çalacağı maç öncesi popüler arama sonuçlarının şu şekilde olduğunu görüyoruz: Beşiktaş Gaziantep maçı canlı izle, Beşiktaş Gaziantep canlı maç izle, Beşiktaş Gaziantep maç izle, BJK maçı izle, BJK Antep izle, BEIN Link, Süper Lig şifresiz, Bein canlı izle, Beşiktaş maçı ücretsiz, Türkiye Ligi maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle. Canlı yayın bilgilerini ve takımlara dair son dakika gelişmelerini içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ GAZİANTEP FK CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Gaziantep FK Canlı Yayın Linki

Beşiktaş Gaziantep İzleme Linki Süper Kupa ile moral bulmasına rağmen ligdeki hedefinden erken uzaklaşan Beşiktaş, artık büyük oranda prestij maçlarına çıkacak. Beşiktaş’ın Gaziantep FK karşısındaki sınavı, beIN Sports HD 1 kanalından izleyicilerle buluşacak.

Beşiktaş Gaziantep FK Canlı Takip

Beşiktaş ve Gaziantep arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig karşılaşmasını beIN Sports HD 1 ya da Bein Connect üzerinden izleme şansı bulamayan futbol tutkunları, istatistikleri takip etmek adına Beşiktaş resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünden faydalanabilir.

BEŞİKTAŞ GAZİANTEP FK MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ GAZİANTEP FK MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Havlu Attı

Rosier Üzgün

Beşiktaş, Rizespor deplasmanında kazanarak ligin ikinci yarısına etkili bir başlangıç yapmak istiyordu. Bu kritik maçta rakibi ile 2-2 berabere kalan siyah beyazlı ekip, zirveden iyice uzaklaştı. Taraftarlar da takımlarının lige artık büyük ölçüde havlu attığını düşünüyor. Ligde 20 hafta geride kalmışken Beşiktaş, lider Trabzonspor’un tam 20 puan gerisine düşmüş durumda. Neyse ki Beşiktaş teselliyi geçtiğimiz hafta kendisi adına çok önemli olan Süper Kupa maçında bulmayı başardı. Alınan bu kupayla beraber Beşiktaş bir sezonda alınabilecek üç kupanın da sahibi oldu. Bu sezonu en azından ilk 5 sırada bitirmek ve Avrupa’da yer almak, Kara Kartallar için en gerçekçi hedef! Ligin 9’uncu sırasında yer alan Beşiktaş’ın Gaziantep maçı öncesinde sakat, cezalı ve hasta oyuncularının sayısı dikkat çekiyor. Larin, Pjanic, Mehmet Topal, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup hastalık listesinde yer alıyor. Sakatlar listesinde ise Mert Günok ve N’Koudou bulunuyor. Öte yandan geçtiğimiz haftaki maçta kırmızı kart gören Montero cezalı durumda.

Gaziantep Son Dönemde Kaybetmiyor

Gaziantep'in Beşiktaş Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Erol Bulut önderliğinde iyi bir sezon geçiren Gaziantep, gelinen noktada 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetlik bir performans sergiledi. Kırmızı siyahlı ekip, 31 puanla 7’nci basamağa yerleşmiş durumda. Takım, son 3 hafta alınan galibiyetler sayesinde kendini bir anda ilk 4 hedefinin içinde buldu. Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta Karagümrük’ü 3-1 ile geçmeyi başardı. Bu maçta Muhammed’in gösterdiği performans ön plana çıktı. Ligin ilk yarısında oynanan maçta Gaziantep ve Beşiktaş takımları hatırlanacağı üzere golsüz berabere kalmıştı. Afrika Uluslar Kupası için milli takıma davet edilen Caulker, bu maçın kadrosunda yer alamayacak.

Ahmet Nur Çebi Açıkladı: Önder Hoca ile Yola Devam

Önder Karaveli ve Ahmet Nur Çebi İmza Töreninde Basın Mensuplarına Görüntü Veeriyor

Beşiktaş geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yapan Sergen Yalçın ile yolları ayırdıktan altyapı antrenörü Önder Karaveli’ye geçici olarak takımı emanet etmişti. Belki istenilen sonuçlar tam olarak gelmese bile Önder hocanın yarattığı pozitif etki, taraftarda ve futbolcularda bariz bir karşılık buldu. Bu durumu değerlendiren Beşiktaş yönetimi, Önder Karaveli ile yola devam etme kararı aldı. Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, perşembe günü gerçekleştirdiği basın toplasında Önder Karaveli ile yola devam edecekleri bilgisini gazetecilerle paylaştı. Aynı zamanda karara ilişkin tüm detaylar Beşiktaş sitesinde yer aldı. 

Beşiktaş Gaziantep FK İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Welinton, Rıdvan, Josef, Pjanic, Emirhan, Ghezzal, Güven, Batshuayi
Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Furkan, Tosca, Muhammet, Ertuğrul, Recep Niyaz, Doğan, Sagal, Maxim, Vetrih