2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

10.01.2022 - 07:26

2021/22 ING Basketbol Süper Ligi 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 17’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Ligin 17’ncı haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar da belli oldu. Her hafta olduğu gibi 17’nci haftada da 2 mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarında basketbolseverlerle buluşacak.

ING Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanıyor. Ligin 17’nci haftasında da durum değişmedi ve iki karşılaşma yayın akışına dahil oldu.

Cumartesi ve Pazar 1’er Maç TRT Spor Yıldız’da

TRT Spor Yıldız, 17’nci haftada Cumartesi ve Pazar günlerinden birer mücadeleyi yayın akışına dahil etti. Cumartesi 13.00’teki Bahçeşehir Koleji-Pınar Karşıyaka karşılaşmasıyla şifresiz maç yayınlarına başlanıyor. Kapanış ise Pazar 20.15’teki Anadolu Efes-Beşiktaş Icrypex karşılaşmasıyla yapılıyor.

Bahçeşehir Koleji’nin Galibiyet Serisi Sona Erdi

Ligin iddialı ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz hafta Beşiktaş Icrypex’e konuk oldu. Eksik rakibi karşısında favori gösterilen Bahçeşehir Koleji, karşılaşmanın hiçbir anı rakibine üstünlük kuramadı ve parkeden 82-69’luk mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuç üç maçlık galibiyet serisinin de sona ermesi anlamına geldi.

Pınar Karşıyaka ise Petkimspor’u konuk etti. İlk çeyrek dışında maça ağırlık koyan Pınar Karşıyaka, 91-79’luk sonuçla galip geldi ve ligdeki 11’inci galibiyetini aldı.  

Geçtiğimiz hafta hayal kırıklığı yaratan Bahçeşehir Koleji ile ilk 4’teki yerini korumak isteyen Pınar Karşıyaka arasındaki bu mücadele, Cumartesi 13.00’te TRT Spor Yıldız’da.

1 PETKİM 10.1.2022

Anadolu Efes 2022’de Ligdeki İlk Maçına Çıkıyor

Covid-19’un ağır etkilediği ekiplerden Anadolu Efes, 2022 yılında henüz ligde maç oynamadı. Maçları iptal edilen Anadolu Efes, yeni yılın ilk lig maçında Beşiktaş Icrypex’i konuk ediyor.

Beşiktaş Icrypex ise geçtiğimiz hafta sadece 3 yabancıyla sahaya çıktığı Bahçeşehir Koleji karşılaşmasını kazanmasını bildi. Hedefi ilk 8 şeklinde belirleyen Beşiktaş Icrypex, güçlü Anadolu Efes önünde sürpriz peşinde olacak.

Nasıl bir kadroyla parkeye çıkacağı merak edilen Anadolu Efes ile geçtiğimiz hafta beklentileri aşarak galip gelen Beşiktaş Icrypex arasındaki mücadele, Pazar günü 20.15’ten itibaren TRT Spor Yıldız’da. 

2 BAHÇEŞEHİR 10.1.2022