CANLI MAÇ İZLE Rizespor Beşiktaş 9 Ocak BEIN LİNK

09.01.2022 - 15:15

CANLI MAÇ İZLE Rizespor Beşiktaş 9 Ocak BEIN LİNK

Futbol severler Süper Kupa zaferi sonrasında Beşiktaş’ın ligin ikinci yarısına nasıl başlayacağını merak ediyor. Bu sorunun cevabı, bugün saat 19.00’da oynanacak Çaykur Rizespor maçında yanıt buluyor. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyenlerin yöneldiği aramaların genel olarak şu şekilde olduğunu görüyoruz: Rizespor Beşiktaş maçı canlı izle, Rizespor Beşiktaş canlı maç izle, Rizespor Beşiktaş maç izle, Rize Beşiktaş maçı izle, Rize BJK maçı izle, Beşiktaş maçı canlı izle, BEIN Link, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Sports canlı izle, Beşiktaş maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Beşiktaş Rizespor online izle. Her iki takımın son durumlarını ve canlı yayına dair detayları sizler için derledik.

ÇAYKUR RİZESPOR BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş'ın Rizespor Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Çaykur Rizespor Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Rizespor Beşiktaş İzleme Linki Beşiktaş, eksiklerine rağmen Rizespor deplasmanında güzel bir açılış yapmak ve umutlarını sürdürmek istiyor. Beşiktaş’ın Rizespor karşısındaki sınavı, ligimizin yayıncı kuruluşu olan beIN Sports HD 1 kanalında yer alacak.

Çaykur Rizespor Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki keyifli müsabakayı beIN Sports HD 1 kanalından ya da Bein Connect dijital platformundan izleme olanağı bulamayanlar, canlı istatistik ve maç anlatımı için kulübün resmi sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünden faydalanabilirler.

RİZESPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

RİZESPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Süper Kupa Beşiktaş’ın

Beşiktaş Antalyaspor'u Mağlup Ederek Spor Kupayı Kazandı

Beşiktaş takımı Sergen Yalçın sonrası henüz herhangi bir teknik direktör ile anlaşmış değil. Takım hala U-19 akademi sorumlusu Önder Karaveli’ye emanet. Bu durumun bir süre daha bu şekilde devam etmesi bekleniyor. Özellikle geçtiğimiz gün Katar’da oynanan Süper Kupa müsabakasını siyah beyazlı ekibin kazanması Önder Hoca’nın geleceği açısından önemli bir adım oldu. Penaltılar sonucu Antalyaspor’u deviren ve Süper Kupa’nın sahibi olan Beşiktaş’ta moraller oldukça yerinde. Kara Kartal, ikinci yarının ilk maçında Rizespor deplasmanında kazanıp en azından Şampiyonlar Ligi hedefini diri tutmak isteyecektir. Beşiktaş ligde son olarak Konyaspor deplasmanına çıktı ve bu sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Öte yandan sezona verilen arada Türkiye Kupası maçında İzmir temsilcisi Altay’ı 1-0 ile geçtiler.

Çaykur Rizespor Kendi Sahasında Farklı

Hamza Hamzaoğlu'nun Beşiktaş Maçı Öncesinde Görüşlerini Yansıtan Görsel

Çaykur Rizespor hatırlanacağı üzere Spor Toto Süper Lig’e oldukça kötü bir başlangıç yapmıştı. Fakat sonrasında özellikle iç sahada alınan sonuçlarla beraber Rize temsilcisi yavaş yavaş üst sıralara tırmandı. Bu tırmanışta Karadeniz ekibinin kendi sahasında elde ettiği galibiyetlerin rolü elbette yadsınamaz. Rizespor, taraftarı önünde oynadığı 4 maçı da üst üste kazandıktan sonra ilk yarının son haftasında Gaziantepspor’a kaybederek seriyi bozmuştu. Öte yandan Rizespor’un deplasmanlarda ise en kötü performansı sergileyen takım olduğunu hatırlatalım. Kasımpaşa ile beraber dış sahada henüz galibiyet alamamış iki takımdan biri durumundalar. 19 haftalık periyotta toplamda 17 puan elde eden Karadeniz ekibi, küme düşme hattının en üst basamağında yer alıyor. Bu dönemde özellikle Finlandiyalı oyuncu Pohjanpalo, 5 gollük katkısıyla ön plana çıktı.

Açılış Maçını Beşiktaş 3-0 Kazanmıştı

Beşiktaş Rizespor'u 3-0 Yenerek Lige Giriş Yapmıştı

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor, hatırlanacağı üzere Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında karşı karşıya gelmişlerdi. Son şampiyon Beşiktaş sahasında Rize temsilcisini 3-0 yenerek sezona etkileyici bir başlangıç yapmıştı. Geçtiğimiz sezon Rize’de oynanan maçı ise siyah beyazlı takım 3-2 kazanmayı bilmişti. Bu arada müsabaka öncesi ev sahibi ekipte Boyd ve Bolasie hastalık nedeni ile kadroda olamayacak. Beşiktaş takımında ise Mert, Necip, Gökhan, Hasic ve N’Koudou gibi oyuncuların sakat listesinde yer aldıklarını görüyoruz. Bu arada Pjanic, Oğuzhan, Kenan ve Larin hasta oldukları gerekçesi ile bu maçta yer alamayacaklar. Takımın önemli oyuncularından biri olan Ghezzal ise cezalı durumda.

Çaykur Rizespor Beşiktaş Maçı İlk 11'ler

Çaykur Rizespor: Gökhan Alkan, Gökhan Gönül, Selim, Holmen, Cemali, Fabricio, Djokovic, Boldrin, Boyd, Umar, Pohjanpalo
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Montero, Vida, Welinton, Josef, Necip, Umut, Emirhan, Güven, Batshuayi