7-8-9 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

06.01.2022 - 19:22

7-8-9 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Covid-19 gölgesinde devam eden spor müsabakalarından oluşan 7-8-9 Ocak Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü iptal edilme olasılığı bulunan maçları listemize aldık. Covid-19 vakalarının fazla olduğu Fransa, Almanya ve Türkiye’den oluşan listemiz şu şekilde:

20.00 Trabzonspor-Yeni Malatyaspor: Edin Visca transferiyle dikkat çeken Trabzonspor, ligin dibinden kurtulmak isteyen Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor. Birçok transfer yapan ve bu transferlere devam edeceğinin sinyallerini veren Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında sürpriz peşinde. Bu keyifli mücadele, beIN Sports HD 1 ekranlarında.

22.30 Bayern Münih-Monchengladbach: Covid-19 sebebiyle nasıl kadroların çıkacağının belli olmadığı bir maç futbolseverleri bekliyor. Bayern Münih’te neredeyse her gün yeni vaka görülüyor. Öte yandan şu an için maçın iptaliyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Eksik yakalanan Bayern Münih’e sürpriz yapmak isteyen Monchengladbach ise görece daha iyi durumda. Covid-19 sebebiyle sürpriz ihtimali artan bu mücadeleyi, Tivibu Spor 2 ve beIN Sports HD 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

23.00 Bordeaux-Marsilya: Covid-19 gölgesinde oynanacak maçlardan biri de Fransa’da futbolseverleri bekliyor. Bordeaux’da 20’ye yakın vaka olduğu açıklanmıştı ama maçın iptal edilmeyeceği belirtildi. Öte yandan maçın enteresan bir istatistiği daha bulunuyor. Bordeaux, 1977 yılından bu yana Marsilya’ya iç sahada kaybetmiyor. Marsilya’nın bu kez kazanmaya yakın olduğu bir maç futbolseverleri bekliyor. Tarihe tanıklık etme ihtimalinin olduğu mücadele, 23.00’te beIN Sports HD 4’te.

1 Trabzonspor-Yeni Malatyaspor 6.1.2022

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Türkiye, Almanya ve İspanya’ya ayırıyoruz. Keyifli geçeceğini düşündüğümüz müsabakalar şu şekilde:

19.00 Galatasaray-Giresunspor: Set oyununda sezon başından bu yana zorlanan Galatasaray, ligin en az pozisyon veren takımlarından Giresunspor’u konuk ediyor. Giresunspor’un topun gerisinde kalacağı ve Galatasaray’ın üretmeye çalışacağı bir maç beklentisi içindeyiz. Bu mücadelenin adresi beIN Sports HD 1.

20.30 Frankfurt-Borussia Dortmund: Ligin ilk yarısında son dönemi iyi geçiren Frankfurt, lider Bayern Münih’in 9 puan gerisinde kalan Dortmund’u konuk ediyor. Seyircisiz oynanacak olması dışında tek bir sorunu dahi olmayan bu keyifli mücadele, beIN Sports HD 2 ve Tivibu Spor 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

23.00 Real Madrid-Valencia: Geçtiğimiz hafta Getafe karşısında kötü bir oyun ortaya koyan Real Madrid, Espanyol karşısında mağlubiyet alan Valencia’yı konuk ediyor. Yıllardır iki ekip arasındaki maçlar oldukça keyifli geçiyor. Bu mücadelenin de aynı keyfi vermesi bekleniyor. İspanya’dan haftanın kritik mücadelelerinden Real Madrid-Valencia karşılaşması, Spor Smart ve S Sport Plus platformunda.

2 frankfurt 6.1.2022

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü Türkiye ile açıyor ve sonrasında İtalya ile devam ediyoruz. Günün öne çıkan mücadeleleri şu şekilde:

16.00 Göztepe-Antalyaspor: Bu sezon Göztepe’nin tüm maçları futbolseverlere keyif verdi. Önde baskı yapıp, rakibi bozmaya çalıştıkları birçok maç var. Fazlaca pozisyona da giriyorlar ama bunları sonuca dönüştüremiyorlar. Antalyaspor karşısında da aynı oyunu oynamaları bekleniyor. Öte yandan Antalyaspor’un da Nuri Şahin ile keyif veren bir oyun oynadığını söylemek mümkün. Zaman zaman skoru aldıkları maçlarda fazla korumacı davrandıklarını düşünsek de genel oyun yapıları bu maçı keyifli hale getirecektir. Dolu tribünler önünde oynanması beklenen bu mücadeleyi, beIN Sports HD 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.

20.30 Roma-Juventus: Roma’nın bu sezon inişli çıkışlı yola devam ettiği görülüyor. Mourinho’nun uzun vadede başarılı olup olmayacağı konusunda şüpheler de var. Öte yandan Juventus’ta en azından savunmada işler rayına oturdu. İlk 4 hedefleyen iki ekibin bu mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.

22.45 Inter-Lazio: Lider Inter, üst sıraları yakalamak isteyen Lazio’yu konuk ediyor. 19 maçta 49 gol atan Inter ile 39 gol atan Lazio arasındaki bu tempolu geçmeye aday mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda.

3 juventus.6.1.2022

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da Cuma günü 18.00’de Final Spor-BalıkesirBB TBL mücadelesi naklen yayınlanacak. Pazar 20.15’te Galatasaray NEF-Büyükçekmece BSL maçı da bu ekranlarda olacak. Ayrıca TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi heyecanını TRT Spor Yıldız ekranlarında yaşayabileceksiniz.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden bir mücadele şifresiz yayınlanacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Real Sociedad-Celta Vigo: D-Smart Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.