CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Malatyaspor 26 Aralık BEIN LİNK

26.12.2021 - 15:21

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Malatyaspor 26 Aralık BEIN LİNK

Noel haftasından dolayı bu oldukça sınırlı bir maç programı ile karşı karşıyayız. Avrupa liglerinin pek çoğunun tatilde olduğu haftada futbol severler Türkiye Ligi’ne odaklanmış durumda. Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor, saat 19.00’da pazar programının son maçında karşı karşıya geliyor. Lider Trabzonspor’un puan kaybettiği haftada Fenerbahçe, farkı 14’e düşürmek istiyor. Sarı lacivertli ekibin Yeni Malatyaspor karşısındaki performansını izlemek isteyenler, şu tip aramalara yöneliyor: Fenerbahçe Malatyaspor canlı maç izle, Fenerbahçe Malatyaspor maç izle, Fener Malatya izle, Fener maçı canlı izle, BEIN Link, Beins Sports 1 canlı, Fenerbahçe şifresiz izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Fenerbahçe Malatyaspor şifresiz. Maça dair tüm canlı yayın bilgilerini içeriğimizde bulmanız mümkündür.

FENERBAHÇE YENİ MALATYASPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bein Sports'un Hazırladığı Fenerbahçe Malatyaspor Maç Görseli

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Malatyaspor İzleme Linki! Fenerbahçe’nin Yeni Malatyaspor’u ağırlayacağı müsabakaya Ülker Stadyumu ev sahipliği yapıyor. İlk yarının son haftasında oynanacak olan karşılaşma, beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanıyor. Futbol severler, müsabakayı isterlerde Bein Connect üyesi olarak da izleyebilir. Elbette bunun için uygun spor paketlerinin satın alınması gerekir.

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor Maçı Canlı Takip

Sezonun ilk yarısını büyük bir hayal kırıklığıyla kapatan Fenerbahçe, geri kalan maçlarda umudunu korumak adına Yeni Malatyaspor engelini geçmek zorunda. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçının istatistiklerini takip etmek isteyenler, Fenerbahçe kulüp televizyonu olan FB TV’yi değerlendirebilir. FB TV’de maç boyunca devam eden “Maç Havası” programı, keyifli maç anlatımıyla büyük beğeni topluyor.

FENERBAHÇE MALATYASPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE YENİ MALATYASPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe 9 Kişiye Karşı Kazanamadı

Serdar Dursun, Kim Mİn Jae ve Zajc Temalı Maç Görseli

Fenerbahçe Vitor Pereira ile yolları ayırmasına rağmen hayal kırıklığı yaratmayı sürdürüyor. Özellikle teknik adamın gidişinden sonra takımın net bir reaksiyon vermesi bekleniyordu ancak Karagümrük maçında böyle bir görüntü oluşmadı. Üstelik Fatih Karagümrük takımı maçın ikinci yarısını, 2 kişi eksik oynamak zorunda kaldı. Rakibine karşı bu avantajını kullanmayan Fenerbahçe, son derece stresli ve telaşlı bir görüntü sergiledi ve aradığı golü bir türlü bulamadı. Bir maç eksiğiyle liderin 16 puan gerisine düşen Fenerbahçe, bu travmatik maçı Malatyaspor karşısında telafi etmek istiyor. Sarı lacivertli ekipte Altay ve Ferdi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Malatyaspor Uzatmada Yıkıldı

Adem Büyük ve Malatyaspor Takımı Gol Sevinci Yaşarken Temalı Maç Görseli

Yeni Malatyaspor’un Spor Toto Süper Lig’de adeta kazanmayı unuttu. Hafta arasında Kayserispor karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen son dakikada gelen golle 1 puana razı olan Malatya temsilcisi, son düdükle beraber hakeme yoğun bir şekilde tepki gösterdi. Özellikle kulüp başkanın sahaya girmesi ve hakemlerin üzerine yürümesi ciddi bir tartışma yarattı. Kulüp benzer tepkileri resmi sitesinden ve sosyal medya hesaplarından da sürdürdü. Bu gergin atmosfer eşliğinde Fenerbahçe maçına hazırlanan Sumudica’nın öğrencileri, 15 puanla 19’uncu basamakta yer alıyor. Göztepe’nin kazanmasıyla beraber bu hafta neticesinde ligin dibini görme olasılıkları bulunuyor. Takımda çok ciddi bir sakatlık problemi görünmüyor.

Takımın Başında Zeki Murat Göle Olacak

Zeki Murat Göle Fenerbahçe Kulübesinden Takımı İdare Ediyor

Fenerbahçe’de çok tartışılan Vitor Pereira gönderildi ancak henüz yerine gelecek isim netleşmiş değil. Ali Koç ve yöneticilerin bu konuda yoğun bir mesai içinde olduğu biliniyor. Pek çok isim geçmesine rağmen en ciddi aday şimdilik Bilic gibi görünüyor. Hırvat teknik adamın yılbaşından sonraki haftada takımın başında olması bekleniyor. Fenerbahçe takımı bu hafta sahaya yine Zeki Murat Göle ile çıkacak.

Fenerbahçe Malatyaspor İlk 11'ler

Fenerbahçe: Berke, Novak, Kim Min Jae, Szalai, Osayi Samuel, Crespo, Sosa, Mert Hakan, Mesut, İrfan Can, Serdar Dursun
Yeni Malatyaspor: Ertaç, Haddai, Mustafa, Aabid, Adem, Ndong, Wallace, Sadık, Semih, Tetteh, Mounir,