2021/22 Premier Lig 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

01.10.2021 - 10:38

2021/22 Premier Lig 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Her hafta Premier Lig’den bir mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan A Spor, 7’nci haftada yayınlayacağı şifresiz maçı açıkladı. Cumartesi günü 17.00’deki Leeds United-Watford karşılaşması, A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezon Bundesliga, bu sezon da Premier Lig’den bir mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan A Spor, haftanın yayın programını açıkladı. Cumartesi günü 17.00’deki Leeds United-Watford mücadelesini, A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Leeds United İlk Galibiyetini Arıyor


Sezona beklentilerin çok gerisinde bir başlangıç yapan Leeds United, 6 hafta sonunda 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Oynanan 6 maçta da belli bir standart ortaya koyan Leeds United, buna rağmen oyunu sonuca dönüştüremedi. 

Geçtiğimiz hafta West Ham’ı konuk eden Leeds United, oyuna yine iyi bir başlangıç yaptı. Golü de bulan Leeds United, ardından yine kalesini gole kapatamadı ve son dakikada yediği golle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Watford karşısında tek hedef 3 puan.

Watford Milli Araya Daha Yukarılarda Girmeyi Hedefliyor


Ligde geride kalan 6 haftada 7 puan toplayan Watford, oynadığı oyunla birçok kişiyi şaşırttı. Ozan Tufan, Etebo, Kucka gibi isimlerin formasını giydiği Watford, geçtiğimiz hafta Newcastle’ı konuk etti.

Newcastle karşısında oyuna tutuk bir başlangıç yapan Watford, golü kalesinde gördükten sonra oyun üstünlüğünü aldı. Beraberliği de yakalayan Watford, ikinci golü de bulsa da bu gol VAR’dan geri döndü. Watford’da hedef Leeds United deplasmanından da galibiyet çıkarmak.

Son 5 Maçta 20 Gol Atıldı


Leeds United ile Watford en son 2016 yılında karşılaşmıştı. Bununla birlikte iki ekibin birbirleriyle oynadıkları maçlarda futbolseverler bol gole tanıklık ediyor. Son 5 mücadelede toplam 20 gol atılırken, Watford bu maçlarda 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Ligdeki ilk galibiyetini arayan Leeds United ile bu sezon şu zamana kadarki bölümde beklentileri aşan Watford arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Cumartesi günü 17.00’den itibaren şifresiz olarak A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.