Sivasspor-Kopenhag UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu Maçı TRT Spor’da

16.08.2021 - 15:17

Sivasspor-Kopenhag UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu Maçı TRT Spor’da

Dinamo Batum’u elemeyi başaran Sivasspor, UEFA Konferans Ligi play-off turunda Kopenhag’ın rakibi oldu. Sivasspor-Kopenhag UEFA Konferans Ligi play-off turu maçını, 19 Ağustos Perşembe 21.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

UEFA Konferans Ligi’nde iki tur geçmeyi başaran Sivasspor, play-off aşamasında Kopenhag ile eşleşti. Sivas’ta oynanacak ilk maçın yayıncısı ise TRT Spor oldu. Sivasspor-Kopenhag UEFA Konferans Ligi play-off karşılaşmasını, Perşembe 21.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sivasspor Uzatmalarda Güldü


UEFA Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turunda Dinamo Batumi ile eşleşen Sivasspor, deplasmanda rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. İç sahada oynanan maç ise beklenenden daha zorlu geçti.

Oyun olarak bir türlü ritim bulamayan Sivasspor, ikinci yarının sonlarına doğru 1-0 geri düştü. Golden sonra iyi reaksiyon veren temsilcimiz uzatma dakikalarında Felix’in golüyle skoru 1-1’e getirdi ve adını bir üst tura yazdırdı.

Kopenhag 4 Eleme Maçının 3’ünü Kazandı


UEFA Konferans ligi macerasına temsilcimiz Sivasspor gibi ikinci turdan başlayan Kopenhag, ikinci turda Belarus temsilcisi Zhodino’yu 4-1 ve 5-0 ile geçti. Üçüncü ön eleme turunda Lokomotiv Plovdiv ile eşleşen Kopenhag, 1-1’in rövanşında rakibini iç sahada 4-2 yenerek Sivasspor’un rakibi oldu.

Ligde 4 maç sonunda 8 gol atan Kopenhag’da Jonas Wind’in performansı dikkat çekiyor. Adı Fenerbahçe’yle de anılan Wind, ligde 3 gol atma başarısı gösterdi. Ayrıca Kopenhag’da geçtiğimiz sezonu Göztepe’de geçiren Kamil Wilczek de forma giyiyor.

Kopenhag Bundan Daha Zor Bir Eşleşme Olacak


Rıza Çalımbay, Dinamo Batum maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Hakemin hatalar yaptığını ve böyle hataları Türk hakemlerin yapması durumunda çok şeylerin olacağını dile getiren Çalımbay, Kopenhag eşleşmesi hakkında da konuştu. Eksiklerin dönmesi durumunda sorun yaşamayacaklarına inandığını belirten Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

Bundan daha zor bir eşleşme olacak. Hem lig hem kupa olunca bayağı bir sıkıntı yaşayabiliriz. Bugün de eksiklerimiz vardı. Eksik arkadaşlarımız gelirse bir sıkıntı yaşamayız.