Saran Group İtalya Kupası Yayın Haklarının Sahibi Oldu

12.05.2021 - 13:00

Saran Group İtalya Kupası Yayın Haklarının Sahibi Oldu


İtalya Kupası için yapılan ihaleyi Saran Group kazandı. Bu ihale sonrasında İtalya Kupası maçlarının 3 yıl boyunca S Sport’ta yayınlanması bekleniyor.

Türkiye’de birçok spor içeriğini sporseverlerle buluşturan Saran Group, yayın portföyüne bir yenisini ekledi. İki yıldır TRT Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşan İtalya Kupası yayın haklarını Saran Group aldı. 2023/24 sezonu sonuna kadar kupanın yayın haklarını alan Saran Group’un bu mücadeleleri, farklı bir kanala satmaması durumunda S Sport ve S Sport Plus platformundan ekranlara getirmesi bekleniyor.

S Sport Plus’a üye olmak ve dünyanın sporunu kesintisiz izlemek için buraya tıklayın .

2021/22 Sezonundan İtibaren Yayınlar Başlıyor


Saran Group, Türkiye’deki spor içeriklerinin birçoğunun yayın haklarına sahip. Bununla birlikte bazı hakları farklı kanallara satabiliyor. Örneğin; Belçika Pro League, İskoçya Premier Lig gibi organizasyonların yayın hakları Saran Group’ta olmasına rağmen bu karşılaşmalar Tivibu Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor. İtalya Kupası özelinde böyle bir durum olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Diğer yandan anlaşmanın 2021/22 sezonundan itibaren geçerli olacağı açıklandı. Toplamda 3 sezon boyunca İtalya Kupası karşılaşmalarının S Sport ve S Sport Plus ekranlarında olması bekleniyor.

Farklı Ülkeler İçin İtalya Kupası Yayın Hakları Satın Alındı


İtalya Kupası’nın Türkiye yayın haklarını satın alan Saran Group, farklı ülkelerde de bu karşılaşmaları ekrana getirme hakkına sahip. Letonya, Litvanya, Estonya, BDT bölgesi, Birleşik Krallık ve İrlanda’da İtalya Kupası yayın hakları Saran Group’un elinde.

S Sport Plus İçerikleri


Yayın haklarını Türkiye’de farklı bir platforma satmaması durumunda İtalya Kupası’nı ekranlara getirecek olan S Sport Plus’ta birçok spor müsabakasını izleme şansınız bulunuyor. Premier Lig, Bundesliga, Portekiz Liga NOS, NBA, Eurocup, Bundesliga 2, CEV Şampiyonlar Ligi, NCAA, Moto GP, Formula 1, UFC, ATP Masters ve son hamleyle birlikte İtalya Kupası S Sport Plus’ta olacak.

Futboldan basketbola, basketboldan tenise dünyanın dört bir yanından spor karşılaşmalarını S Sport Plus’ta izlemek için buraya tıklayın.

Kaynak: Mustafa Taha