Trgoals Canlı Maç İzle

12.05.2021 - 01:23

Trgoals Canlı Maç İzle

Türkiye’deki popüler canlı maç izleme sitelerinden Trgoals, son dönemde daha fazla kişiye ulaşmaya başladı. Digiturk platformu başta olmak üzere birçok kanalın canlı yayınlarına yer veren Trgoals sitesinin tüm hizmetlerini sizler için araştırdık.

Kaçak yayınlara imza atan sitelerden Trgoals, başta Bein Sports canlı yayınları olmak üzere Türkiye’deki birçok şifreli kanalın yayınına yer veriyor. Kendi alanında başarılı sitenin Türkiye’de ilgi gördüğü ve şartlar hesaba katıldığında ilgi görmeye devam edeceği rahatlıkla söylenebilir.

Trgoals Nasıl İzlenir?


Kendi alanında öne çıkan kaçak yayın sitesi Trgoals’ü izlemek için ilk önce sitenin giriş adresine bağlanmak gerekiyor. Ardından da Bein Connect veya benzeri aramalar yaparak yayınları izleyebiliyorsunuz.

Türkiye’deki yasalara göre hizmet vermesi yasak olan Trgoals, bu yasaya rağmen hizmet vermeye devam ediyor. Bu yüzden de BTK tarafından gerçekleştirilen erişim engellemelerinden nasibini alıyor. Her erişim engellemesi sonrasında yeni bir adres açan sitenin giriş adresine bağlanarak yayınları izleyebiliyorsunuz.

Trgoals giriş adresinin erişime kapatılan adreslerden bir farkı yok. Siteye bağlandıktan sonra TV’de futbol içeriklerini izleyebileceksiniz.

Trgoals’te Yaşanabilecek Sorunlar


Türkiye’deki korsan yayın sitelerinden Trgoals’te yaşanabilecek birtakım sorunlar mevcut. Bu sorunların çözümü de izleyicilerin elinde değil.

Yasal Problemler: İlerleyen yıllarda korsan yayını kapsayan caydırıcı bir yasanın çıkması olası. Bu yasa çıktığında Trgoals’te maç izleyen kişiler de suçlu sayılacak ve yakalanmaları durumunda yasal olarak sorun yaşayacak. Bu şekilde bir problem yaşamak istemiyorsanız legal platformları tercih etmeniz gerekiyor. 

Virüs Bulaşma Riski: Trgoals’te kötü amaçlı yazılımlar olduğu görülüyor. Bu da maç izlediğiniz cihazın tehlikede olması anlamına geliyor. Bu yüzden sitede maç izlerken ekstra dikkatli olmanız gerekiyor.

Trgoals’te Canlı Maç İzleme Yolları


 Trgoals’te canlı maç izlemek için aşağıdaki çözüm yollarına başvurabilirsiniz.

Trgoals Giriş Adresini Bul: Erişim engellemelerine maruz kalan Trgoals sitesinin güncel giriş adresine erişim sağlamak için arama motorlarını kullanabilirsiniz. Bu sayede Trgoals bedava maç izle ve benzeri arama yapanlar sitede soluğu alabilecekler.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Trgoals giriş adresine erişim sağladıktan sonra yapılması gereken tek şey sol üst köşedeki menüden canlı maçları seçmek. Trgoals’te yer alan bazı canlı yayın linklerinin çalışmaması ise sitede maç izlemeyi zorlaştırıyor. Örneğin; Barcelona-Real Madrid bedava izle şeklinde karşınıza çıkan link, sizi bambaşka bir maça yönlendirebiliyor. Bu yüzden Türkiye’deki legal platformlar dışında maç yayını izlememenizi tavsiye ediyoruz.