İmaj TV Canlı Maç İzle

11.05.2021 - 23:49

İmaj TV Canlı Maç İzle

Kaçak maç izleme sitelerinden İmaj TV, Türkiye’deki şifreli kanalların tamamına yer veriyor. İmaj TV izleme yollarını ve bu şekilde maç izlemeniz durumunda nasıl sorunlar yaşayabileceğinizi sizler için araştırdık.

Türkiye’de hizmet veren korsan yayın sitelerinin her geçen gün biraz daha ilgi çektiği biliniyor. Kaçak İddaa siteleri tekelinde olan bu sitelerden biri İmaj TV. Bein Sports canlı yayınları ve daha birçok içeriği bu sitede bulabilirsiniz. Diğer yandan Türkiye’deki legal bahis siteleri de TV'de futbol içeriklerinin tamamına legal yollardan ulaşmanızı sağlıyor. 

İmaj TV Nasıl İzlenir?


Türkiye’de ilgi çeken bedava maç izleme sitesi İmaj TV’de maç izlemek için çeşitli problemleri aşmanız gerekiyor. Bu problemleri aştıktan sonra Bein Connect ve benzeri dijital platformların içeriklerine ulaşabileceksiniz.

Her hafta BTK tarafından gerçekleştirilen erişim engellemelerinden nasibini alan İmaj TV, bu erişim engellemelerini yeni bir adres açarak çözüme kavuşturuyor. Açılan giriş adresi ile erişime kapatılan adresler arasında bir fark olmadığı için de spor izleyicileri İmaj TV giriş adresine bağlanarak karşılaşmaları izlemeye devam ediyorlar.

Sitenin güncel giriş adresine bağlandıktan sonra dilediğiniz müsabakaya tek tıkla ulaşabiliyorsunuz. Futbol, basketbol, tenis ve daha birçok sporu böylece bedava izleme şansı yakalayacaksınız.

İmaj TV’de Yaşanabilecek Sorunlar


Başta Digiturk olmak üzere birçok platformu izleyebileceğiniz İmaj TV’de maç izlemenin birtakım sorunları beraberinde getirdiği biliniyor. Sitede karşınıza çıkabilecek sorunlar şu şekilde:

Yasal Problemler: İmaj TV, Türkiye’de legal olmayan sitelerden biri. Sitede maç izlemeyle ilgili birtakım yasalar da gündemde. Bu yasaların yürürlüğe girmesi durumunda ciddi sorunlarla karşılaşacaksınız. 

Virüs Bulaşma Riski: İmaj TV’de kötü amaçlı yazılımlar olduğu görülüyor. Bu yüzden sitede maç izlediğiniz durumlarda cihazınızı tehlike altına atıyorsunuz. İmaj TV ve benzeri kaçak yayın platformlarında ekstra dikkatli davranmalısınız.

İmaj TV’de Canlı Maç İzleme Yolları


Dünyanın dört bir yanından spor müsabakalarını izleyebileceğiniz İmaj TV’de canlı maç izleme yolları şu şekilde sıralanıyor:

İmaj TV Giriş Adresini Bul: Türkiye’deki yasalara göre illegal ilan edilen ve bu yüzden erişim engellemelerine maruz kalan İmaj TV, bu erişim engellemelerini yeni bir adres açarak çözüme kavuşturuyor. İmaj TV giriş adresini İmaj TV canlı maç izle ve benzeri şekillerde arama yaparak bulabilirsiniz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Sitenin giriş adresine bağlandıktan sonra menüden izlemek istediğiniz maçı seçebilirsiniz. Çoğu linkin çalışmıyor olması ise en büyük sorun. Örneğin; Fenerbahçe-Sivasspor bedava izle şeklindeki linke tıklayan kişi, bu linkin çalışmadığını görebiliyor. Bu yüzden de bir spor müsabakası izlemek için legal sitelere yönelmeniz gerekiyor.