Tivibu Spor 5-11 Nisan Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

05.04.2021 - 13:02

Tivibu Spor 5-11 Nisan Haftasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Her hafta birçok spor müsabakasını şifresiz olarak ekranlara getiren Tivibu Spor, 5-11 Nisan arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Bu tarihler arasında tam 3 mücadele şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

Son dönemde şifresiz maç yayınlarıyla dikkat çeken Tivibu Spor, haftanın şifresiz maç programını açıkladı. 6 Nisan Salı günü 19.30’daki Pınar Karşıyaka-Brindisi mücadelesiyle başlayacak olan şifresiz yayınlar, Çarşamba günü 16.00’daki Çankaya Üniversitesi-Fenerbahçe Öznur Kablo karşılaşmasıyla devam edecek. 11 Nisan Pazar günü 14.30’daki Genk-St Truiden karşılaşması ise Tivibu Spor’un bu hafta ekranlara getireceği son şifresiz mücadele olacak.

Pınar Karşıyaka’nın Final Maçı

Grubun iddialı ekiplerinden Pınar Karşıyaka, üst üste aldığı kötü sonuçlar sebebiyle son maçlara 3’üncü sırada giriyor. Brindisi’yi 5 ve üzerindeki bir farkla mağlup etmesi durumunda temsilcimiz Pınar Karşıyaka, adını çeyrek finale yazdıracak.

Haftanın en kritik mücadelelerinden Pınar Karşıyaka-Brindisi mücadelesini, Salı günü 19.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe Öznur Kablo İçin Ekstra Dinlenme Fırsatı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final mücadelesinde Çankaya Üniversitesi ile Fenerbahçe Öznur Kablo karşı karşıya geliyor. Serinin ilk iki maçını 86-61 ve 83-61 ile geçen Fenerbahçe Öznur Kablo, bu maçı da kazanması durumunda adını finale yazdıracak. Yarı final serisinin diğer ayağında maçların Covid-19 sebebiyle iptal edilmesi de Fenerbahçe Öznur Kablo’nun ekstra dinlenmesi anlamına gelecek.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi yarı final serisinin 3’üncü maçı olan Çankaya Üniversitesi-Fenerbahçe Öznur Kablo karşılaşmasını, Çarşamba günü 16.00’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Son Maç Belçika’dan

Tivibu Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak son mücadele Belçika Jupiler League’den. Normal sezonu ilk 4’te bitirmeye her geçen hafta biraz daha yaklaşan Genk ile son iki haftaya korkulu rüya görmeden girmek isteyen St Truiden kozlarını paylaşacak. Pazar günü 14.30’da başlayacak olan bu mücadeleyi, şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.