La Liga 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

25.02.2021 - 20:57

La Liga 25’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 25’inci haftasının programı belli oldu. Şampiyonluk yarışının tekrar alevlendiği La Liga’da 27 Şubat Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Sevilla-Barcelona mücadelesini, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

La Liga’da şampiyonluk yarışı, Atletico Madrid’in üst üste puanlar kaybetmesi sonrasında yeniden alevlendi. Her hafta bir müsabakayı şifresiz olarak ekranlara getiren D-Smart da 25’inci haftada şifresiz olarak yayınlayacağı mücadeleyi açıkladı. Cumartesi günü 18.15’te başlayacak olan Sevilla-Barcelona karşılaşmasını, D-Smart Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Sevilla Ligde 6 Maçtır Kazanıyor

Ocak ayında Atletico Madrid’e mağlup olduktan sonra çıktığı 6 lig maçını da kazanan Sevilla, bir anda şampiyonluk için iddialı konuma geldi. Lider Atletico Madrid’in sadece 7 puan gerisinde olan Sevilla, Barcelona’yı geçerek yarışta daha da iddialı bir konuma geçmek istiyor.

Sevilla, geçtiğimiz hafta Osasuna deplasmanındaydı. Dortmund mağlubiyeti sonrasında ligde nasıl bir performans göstereceği merak edilen Sevilla, Osasuna’yı 2-0 ile geçmeyi başardı. 6 maçtır kazanan Sevilla, seriyi Barcelona karşısında da devam ettirmeyi planlıyor.

Barcelona da Yarışta Ama…

Geçtiğimiz hafta Atletico Madrid’in Levante’ye kendi evinde mağlup olması sonrasında tüm takımlar biraz daha umutlandı. Real Madrid ve Sevilla kazanırken, Barcelona Cadiz’i mağlup edemedi. Liderin 5 puan gerisinde olmasına rağmen umut veren bir oyun oynayamayan Barcelona’nın sezon sonundaki hamleleri merak ediliyor.

Cadiz ile iç sahada berabere kaldıktan sonra hafta içi erteleme maçında Elche’yi konuk eden Barcelona, bu mücadeleyi ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 geçmeyi başardı. 

Ligin İlk Yarısındaki Maç Beraberlikle Sonuçlandı

Ligin 5’inci haftasında karşı karşıya gelen Barcelona ile Sevilla’nın bu randevusunda kazanan çıkmamıştı. İlk 10 dakikada atılan karşılıklı gollerle mücadele 1-1 tamamlanmıştı. Şubat ayında Kral Kupası maçında karşılaşan iki ekibin bu mücadelesini ise 2-0 ile Sevilla kazanmıştı.

Yükselen formuyla şampiyonluk yolunda önemli adım atmak isteyen Sevilla ile kötü oyuna rağmen yarışta kalmayı başaran Barcelona arasındaki bu mücadeleyi, Cumartesi günü 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.